
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایرنا و به نقل از شبکه خبری الجزیره، این کمپین با اشاره به این که افتتاح موزه ابوظبی گامی بیارزش برای موجهکردن چهره امارات است، عنوان کرد: بخشی از آثار مسروقه در موزه ابوظبی، از طریق باندهای قاچاق آثار تاریخی مرتبط با برخی گروههای تروریستی خریداری شده است. همچنین آثار تاریخی مسروقه از مصر با آگاهی برخی افراد با نفوذ در مصر و ابوظبی قاچاق شده است.
این کمپین تاکید کرد، قصد دارد در نیمه هفته آینده، کمپینی بر ضد موزه لوور ابوظبی تشکیل دهد تا به واسطه آن حقیقت سرقت اغلب آثار تاریخی موزه را فاش و اقدامات ناقض حقوق بشری دستاندرکاران تاسیس این موزه را منتشر کند؛ موزهای که بارها افتتاح آن به دلایل مالی به تعویق افتاده بود.
براساس این گزارش، هنری گرین، سخنگوی کمپین بینالمللی تحریم امارات با تاکید بر این که کمپین این طرح را از سوی کشوری بدون تاریخ که هیچ اهمیتی به حقوقبشر نمیدهد، رد میکند گفت: ساخت موزه به دست کارگرانی صورت گرفت که حقوق آنها نقض شده و آماج تحقیر و اهانت قرار گرفتهاند و بسیاری از آنها به دلیل نبود مراقبت بهداشتی و کار طولانی مدت در گرمای شدید، جان خود را از دست دادهاند. این کمپین با انتشار گزیدههایی مهم از گزارشهای سازمان دیده بان حقوق بشر ـ که در آن به چگونگی تحقیر کارگران طی ساخت موزه، محدود کردن آزادی آنها، عدم پرداخت هزینههایشان و نداشتن اجازه سفر به آنها پرداخته ـ با انتشار بیانیهای از گردشگران خواست، این موزه را تحریم کنند.
موزه لوور ابوظبی چهارشنبه گذشته (17 آبان) به دست امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه در امارات متحده عربی افتتاح شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد