در همین زمینه، نکاتی را به عرض میرسانم:
روشن است که اسلامی ماندن این انقلاب بستگی به انقلابی ماندن حوزه و روحانیت دارد.
عصر انقلاب دوران جدیدی را آغاز کرد و حوزه و روحانیت نیز باید بینش و برنامه خود را متناسب با این دوران ارتقا بخشد.
سالهاست رهبر انقلاب از تحول حوزه و تعالی آن به تراز انقلاب و اقتضائات آن سخن گفتهاند و قدم به قدم نسل جوان طلاب را رشد دادهاند. ایشان در دیدار 25 اردیبهشت 95 با حوزه تهران، هدف از دیدار را استمزاج (سنجش) افق فکری طلاب جوان اعلام کردند و در دیدار 6 شهریور، کامل مشهود بود که از این رشد و رویش راضی هستند.
ایشان نسل جوان طلاب را به نهال باغهای امامت و ولایت تشبیه کردند که رشدشان، باغبان را به اعجاب وامیدارد و دشمنان را به خشم.
با توجه به نکات بالا، رهبرانقلاب طلاب جوان را شایسته این دیدند که در مورد عمیقترین لایههای معرفتی و بینشی انقلاب، یعنی توحیدمحوری در امتداد خط انبیا و تشکیل حیات طیبه با آنها سخن بگویند.
با توجه به طرح نقدها و دغدغههایی از سوی طلاب نسبت به مراکز تصمیمگیر نظام و تعارض برخی از این تصمیمات با اصول اسلامی، ایشان تحقق آرمانهای اسلام مانند عدالت اجتماعی، دولت اسلامی و حیات طیبه را یک فرآیند بلندمدت و چندمرحلهای و یک حرکت و تحول پیوسته میدانند ؛ فرآیند و حرکتی که همواره با مبارزه همراه است و به میزان ایمان و عزم و مجاهده، به پیروزی نزدیک میشود.
معظمله همواره سعیشان بر این بوده که نسل جوان طلاب و دانشجویان را از دام تحلیلهای جزئی و سطحی نسبت به چالشهای انقلاب برهانند و با یک تحلیل کلان از روند انقلاب، انرژی، امید و ابتکار جوانان را در مسیر پیشرفت به کار گیرند.
دیدار دیروز نیز در همین فضا برگزار شد و معظمله توصیههایی را برای رسیدن طلاب به تراز اقامه توحید و تشکیل حیات طیبه مطرح کردند.
امید فشندی - طلبه مدرسه علمیه بقیهالله(عج) تهران
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد