به گزارش جام جم آنلاین، اصغر برائینژاد با اشاره به این که حدود 65 مرکز ذبح دام در مناطق 22 گانه تهران توسط شهرداری ایجاد میشود، میگوید: به مردم توصیه میشود، از کشتار دام در نواحی غیر از مراکز مشخص شده، ممانعت کنند. به همین منظور، سازمان دامپزشکی کشور با همکاری دستگاههای ذیربط مانند تعزیرات، شرکت پشتیبانی امور دام، اتحادیه و صنوف مربوطه و همچنین استانداری با تخلفات صورت گرفته برخورد و دام یا لاشه مربوطه ضبط خواهد شد.
وی عنوان کرد: حدود 300 دامپزشک و 100 ناظر شرعی در کشتارگاهها و مراکز کشتاری که برای عید قربان در نظر گرفته شده، حضور دارند و درخواست دامپزشکی از شهرداری این است که تعداد مراکز را گسترش دهد. برائینژاد تاکید کرد: حتی اگر دام در مراکز غیرمجاز ذبح شد، از مصرف آن تا مدت 24 ساعت پرهیز شود. زیرا ابتلای حتی یک نفر به دلیل مصرف گوشت آلوده نباید اتفاق بیفتد.
مدیر کل دامپزشکی استان تهران گفت: طبق هماهنگیهای صورت گرفته، قرار است برای کسانی که قصد قربانی کردن دارند، لاشه سرد از طریق کشتارگاه ارائه شود و از این طریق، کسانی که مایل باشند، میتوانند قربانی خود را از کانالهای کاملا بهداشتی تهیه کنند.
این مقام مسئول معتقد است، به دلیل شیوع آنفلوآنزا در کشور، مردم باید از خرید مرغ و طیور زنده از دورهگردها و مراکز نامعتبر امتناع کنند، زیرا بیشتر این پرندگان، شناسنامه بهداشتی ندارند و تحت پوشش سازمان دامپزشکی نیستند، بویژه در شهرستانهای دماوند و فیروزکوه که مسافران از آنجا طیور زنده میخرند، زیرا این موضوع هم برای سلامت خودشان و هم انتشار بیماریها بسیار مخاطرهآمیز است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد