به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری حوزه، آیتالله نوری همدانی روز چهارشنبه (13 اردیبهشت) در درس خارج خود در مسجد اعظم قم با اشاره به اهمیت انتخابات در تقویت نظام اسلامی، به تشرح ویژگیهای نامزد اصلح پرداخت.
او با بیان اینکه باید در تبلیغاتِ انتخابات بین نظام اسلامی و دولت فرق گذاشت گفت: نظام اسلامی ما یک هدیه الهی است و هرگونه تخریب و تضعیف این نظام، گناهی نابخشودنی و بزرگ است؛ دولتها میآیند و میروند، اما نظام اسلامی همچنان وجود دارد، لذا نباید حرفی زد که به تخریب و تضعیف اصل نظام منجر شود.
وی در تشریح ویژگیهای نامزد اصلح ادامه داد : اولین ویژگی یک نامزد اصلح ولایت پذیر بودن اوست، چرا که ولایت ستون اصلی خیمه نظام است و کسی که کوچکترین حرفی علیه ولایت فقیه بزند را ما قبول نداریم.
این مرجع تقلید در بیان ویژگیهای بعدی نامزد اصلح تاکید کرد: استکبار ستیزی و خدمت به مردم از ویژگیهای بعدی یک نامزد اصلح جهت انتخاب است و اگر کسی با این ویژگیها، توام با اخلاص الهی به میدان بیاید قطعا میتواند بر مشکلات فائق آید.
مجلس چرا برای کمک به اقشار کم درآمد مخالفت میکند؟
آیتالله نوری همدانی با انتقاد از کسانی که در مسیر پرداخت یارانه به اقشار ضعیف جامعه سنگاندازی میکنند، گفت: مجلس شورای اسلامی چرا میتواند برای برخی افراد حقوق بالای 20 میلیون تومان تصویب کند، اما نمیتواند برای قشر کارگر و معلم که سختیهای زیادی نیز متحمل میشوند، حقوق خوب تعریف کند و کسی را هم که میخواهد در مسیر پرداخت یارانه بیشتر به نیازمندان تلاش کند را جلوگیری میکنند.
این مرجع تقلید با بیان این که انتخابات به سرنوشت مردم مربوط است، اظهار کرد: اسلام سرنوشت ما را به دست خودمان داده است، بر این مبنا باید خودمان در انتخابات شرکت کرده و همچنین دیگران را به حضور پرشور در انتخابات دعوت نماییم تا بتوانیم با حضور موثر خود بسیاری از توطئههای دشمنان را خنثی کنیم.
وی در پایان با تأکید بر حضور حداکثری و گسترده مردم در انتخابات افزود: ما مصداق را معین نمیکنیم، اما مردم با توجه به معیارهای تعهد، استکبار ستیزی، ولایتمداری و خدمتگزاری باید اصلح را انتخاب کنند، همه مردم باید به میدان بیایند، چرا که این یک وظیفه شرعی و اسلامی و یک تکلیف است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت