به گزارش جام جم آنلاین از مهر، معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران با اشاره به طراحی سناریوهای مختلف جستوجو و نجات در شرایط مختلف خاطر نشان کرد: جمعیت هلال احمر در موضوع جستوجو و نجات در ارتفاع و کوهستان نقش پشتیبان و کمککننده را با توجه به خلاهای موجود، مسئولیت در این بخش را برعهده دارد.
وی از فعالیت سه پایگاه دائم امداد کوهستان در ارتفاعات شمال تهران خبر داد و افزود: در ایام خاص مانند نوروز جمعیت هلال احمر استان با هفت پایگاه ثابت و پست موقت مشغول خدمت رسانی به مردم و کوهنوردان است.
فعالیت سه تیم ویژه واکنش سریع استان تهران در امداد کوهستان
مرتضی مرادی پور با تاکید بر اینکه بیش از ۴ هزار امداد و نجاتگر در استان تهران آموزشهای لازم را دیدهاند، افزود: از این تعداد هزار نفر در بحث نجات در عمق و ارتفاع بهترین آموزشها را فرا گرفتهاند و در میان آنها سه تیم ویژه واکنش سریع با تخصصیترین آموزشها مشغول فعالیت در امداد و نجات کوهستان هستند.
به گفته وی، براساس اعلام سازمان امداد و نجات، استان تهران بیشترین عملیات امداد و نجات کوهستان را دارد که براساس گزارشهای سال گذشته، جمعیت هلال احمر تهران در ارتفاعات البرز و شمیرانات هزار و ۴۰۰ ماموریت و نجات بیش از ۵۰۰ مصدوم را داشته است.
انتقال ۵۰ مصدوم گرفتار در کوهستان با بالگردهای جمعیت هلال احمر
معاون امداد و نجات استان تهران با اشاره به پوشش هوایی کوهستانهای تهران با بالگردهای جمعیت هلال احمر، افزود: در سال گذشته ۵۰ مصدوم به دلیل صعب العبور بودن مناطق کوهستانی توسط بالگرد به مراکز درمانی منتقل شدند.
مرادی پور بیشترین گزارش عملیات امداد و نجات در کوهستان را موضوع مفقودی برشمرد و افزود: علت بیش از ۵۰ درصد عملیات کوهستان، مفقودی است که دلیل اصلی آن رعایت نکردن نکات ایمنی، نداشتن وسایل، تجهیزات و لباس مناسب خصوصا در فصول با تغییرات آب و هوایی بسیار زیاد است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت