به گزارش جام جم آنلاین از بیمه مرکزی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مکلف است برای درمان فوری و بدون قید و شرط مصدومان حوادث رانندگی در مراکز بهداشتی و درمانی اقدام کند.
به منظور تامین منابع برای ارائه این خدمات ، 10 درصد حق بیمه شخص ثالث، سرنشین و مازاد در شرکت های بیمه تجاری وصول و به حساب در آمدهای اختصاصی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واریز می شود.
هزینه های درمان همه مصدومان ترافیکی، جاده ای و رانندگی از محل وجوه واریز شده به این حساب و سایر منابع موجود پرداخت خواهد شد.
ارزیاب خسارت بیمه باید پروانه فعالیت داشته باشد
اداره کل نظارت بر صلاحیت های حرفه ای بیمه مرکزی اعلام کرده است: ارزیاب خسارت بیمه شخص حقیقی یا حقوقی مستقلی است که دارای پروانه فعالیت از بیمه مرکزی بوده و مجاز به بررسی و تحقیق در مورد علت بروز حادثه و تحقق خسارت، تعیین مقدار خسارت و تشخیص میزان تعهد بیمه گر طبق شرایط بیمه نامه و مذاکره برای تعدیل و تسویه خسارت بیمه ای می باشد.
موسسه بیمه و بیمه گذار می توانند ارزیاب خسارت بیمه ای مرضی الطرفین و حدود اختیارات وی را تعیین کنند.
در این صورت بیمه گر موظف است مشخصات ارزیاب منتخب و حدود اختیارات وی را در شرایط بیمه نامه درج کند.
همچنین ارزیاب خسارت بیمه ای برای ارزیابی خسارت موظف به انعقاد قرارداد کتبی با موسسه بیمه و یا بیمه گذار است، به عبارت دیگر هر کدام از طرفین قرارداد بیمه –بیمه گر و بیمه گذار– در موارد لازم می توانند ارزیاب مورد قبول خود را انتخاب و طی قراردادی وی را برای ارزیابی خسارت معرفی کنند.
شهروندان برای آشنایی بیشتر با ارزیابان خسارت بیمه ای و به منظور مطالعه آیین نامه شماره 85 و همچنین ملاحظه فهرست ارزیابان دارای مجوز فعالیت از بیمه مرکزی می توانند به سایت بیمه مرکزی مراجعه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت