به گزارش جام جم آنلاین از زنجان؛ ناصر مقدم با اشاره به اینکه در فاز نخست، از ٤٠٠ مدخل تعیین شده، ٦٠ مدخل تهیه و طراحی شده است افزود:دانشنامه زنجان شامل اطلاعاتی در مورد جغرافیای استان، آثار تاریخی و طبیعی استان، شخصیتهای معروف فرهنگی، هنری، مذهبی، علمی و ... استان است که در قالب دانشنامه برای معرفی کلی استان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: تمام استان ها برای شناساندن ظرفیت های بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود کتاب های زیادی تهیه و در اختیار اقشار مختلف جامعه اعم از پژوهشگران و گردشگران قرار می دهند و دانشنامه این استان با لحاظ تمامی ابعاد آن اعم از سیاسی، تاریخی، فرهنگی و اجتماعی کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان تصریح کرد: دانشنامه ها مجموعه ای موجز و در عین حال جامع از معارف بشری و یا ابعاد گوناگون یک دانش است که با نظمی ویژه تفکیک و تنظیم شده به گونه ای که دسترسی به مطلب آن برای مخاطبان بسیار زیاد است.
مقدم با اشاره به طبقه بندی دانشنامه ها با در نظر گرفتن مولفه های مختلف از جمله اطلاع رسانی، شمول اطلاعات و سطح مخاطبان گفت: دانشنامه زنجان در زمره دانشنامه های اختصاصی قرار می گیرد و حاوی اطلاعاتی خواهد بود که به نحوی با این شهر در طول تاریخ در پیوند بوده است.
وی افزود: با توجه به تاثیرگذاری زنجان در تاریخ سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تدوین و تالیف دانشنامه ای اختصاصی که بتواند آگاهی های علمی، مستند، گویا و مختصر و جامع به صورت منظم و طبقه بندی شده از تاریخ، جغرافیا، فرهنگ، اقتصاد و جامعه استان زنجان در اختیار علاقه مندان و پژوهشگران قرار دهد بسیار ضروری به نظر می رسد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اعتبارات این استان در زمینه برنامه های فرهنگی و هنری محدود است اتخاذ تدابیر لازم در راستای تخصیص اعتبارات با توجه به عملکرد سال گذشته دستگاه ها ضروری است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد