به گزارش جام جم آنلاین، گردشگران می بینند که هواپیما با ارتفاع 10 تا 20 متری بالای سرشان عبور میکند و همین ویژگی باعث شده که توریستهای زیادی به این ساحل که در جزایر آنتیل هلند در دریای کارائیب واقع شده وارد شوند.
این ساحل با شنهای سفید پوشیده شده و به دلیل فرسایش بادی ناشی از برخاستن هواپیماها، فاقد هرگونه پوشش گیاهی است.
دریاچه هم به دلیل شرایط جوی خاصی که به منطقه حاکم است، امواج بلند اقیانوسی دارد که به گردشگران فرصت خوبی برای موج سواری و ... می دهد.
فرودگاه پرنسس جولیانا آنقدر به ساحل نزدیک است که تابلوی پرواز آن به راحتی از داخل رستوران های ساحلی دیده می شود و مردم تمام مکالمات برج مراقبت و خلبان ها را از رادیوی محلی می شنوند.
ویژگیهای این ساحل، بسیار جذاب است اما نباید از تابلوهای خطر مرگ که در نقاط مختلف ساحل ماهو نصب شده اند غافل شد چون با پرواز هواپیما و صدای گوشخراش آن، بیباکترین گردشگر نیز به وحشت میافتد.
مهم ترین خطر این ساحل آن است که خیلی از گردشگران با شدت بادی که از برخاستن هواپیما ایجاد می شود، از ساحل به داخل آب کشیده می شوند یا در آب دچار یک پیشروی غیر عادی و خودناخواسته خواهند شد که ممکن است باعث مرگ افراد شود.
دلیل ساخته شدن فرودگاه در نزدیکی این ساحل این است که زمین قسمت شرقی این جزیره تپه مانند و ناهموار است.
به همین دلیل چاره ای جز ساخت فرودگاه در قسمت غربی جزیره نبوده است. هواپیماها مجبورند از قسمت غربی جزیره با ارتفاع 10 تا 20 متر از روی ساحل عبور کنند و منحصر بفردترین تفریح ترسناک دنیا را برای گردشگران عشق هواپیما فراهم آورند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد