به گزارش جام جم آنلاین، در این گزارش قرار است از گران قیمت ترین هنرمند زنده حال حاضر دنیا برای شما بنویسیم، بهانه اش هم 85 سالگی این هنرمند و افتتاح یک نمایشگاه خاص از او در شهر کلن آلمان است.
گرهارد ریشتر یا همان «گرانترین نقاش در قید حیات جهان» ۹ فوریه سال ۱۹۳۲ در شرق آلمان متولد و در غرب این کشور بزرگ شد. او نخستین نقاش تمام آلمانی بود که توانست به شهرتی جهانی دست یابد. امروزه گرهارد ریشتر مشهورترین نقاشِ در قید حیات شناخته میشود. برخی او را پیکاسوی قرن ۲۱ لقب دادهاند.
یکی از تابلوهای گرهارد ریشتر، نقاش آلمانی در حراج آثار هنری لندن به بهای بیش از ۴۶ میلیون دلار( نزدیک به 200 میلیارد تومان) به فروش رفت. نقاشیهای ریشتر در حال حاضر محبوبترین و گرانبهاترین آثار هنری در بازارهای جهانی به شمار میآیند.
در حراج استوبی لندن آثار ریشتر رکورد بالایی را در فوریه ۲۰۱۵ به دست آوردند که این مرکز حراجی را مجبور به تصحیح ارزیابیهای پیشین خود کرد. اثار ریشتر دو برابر قیمتهای پیشنهادی به فروش رفتند.
مجله "Manager Magazin" گرهارد ریشتر را یکی از محبوبترین هنرمندان چهل سال گذشته خواند. درآمد بالای حاصل از فروش آثار ریشتر مبنای محبوبیت او بوده است.
ریشتر برای خلق تصاویر چند لایهاش از رنگ و روغن ابزارهای مختلفی به کار میگیرد؛ گاه قلممو، گاه کاردک یا حتی چاقو. او میگوید که حاصل کار او تا حدی برخاسته از تصادف است. با این حال جزئیات تابلوها و ترکیبهای غنی هر تصویر از تجربه طولانی نقاش نشان دارند.
ریشتر این تابلو را که در سال ۱۹۶۷ کشیده شده، "پنج در" نام گذاشت. اندکی بعد نیز پتر لودویگ این تابلو را خرید. گرهارد ریشتر در حال حاضر "مشهورترین نقاش آلمانی در قید حیات" به شمار میرود. او در ۵۰ سال گذشته بارها سبک، موتیف و روش کار خود را عوض کرده تا از این طریق دست به تجربه امکانات مختلف در نقاشی بزند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با بهرام کلهرنیا، دبیر هفدهمین جشنواره تجسمی فجر عنوان شد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درگفتوگو با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند