ببینید | آخرِ بازی
ضیافت فوتبال تمام شد. اولین جام جهانی در خاورمیانه در حالی پایان گرفت که در نهایت لئومسی توانست جام زرین را پس از 36 سال به آرژانتین ببرد. جامی که برای بسیاری از دوستداران فوتبال خاطرهانگیز بود.
ضیافت فوتبال تمام شد. اولین جام جهانی در خاورمیانه در حالی پایان گرفت که در نهایت لئومسی توانست جام زرین را پس از 36 سال به آرژانتین ببرد. جامی که برای بسیاری از دوستداران فوتبال خاطرهانگیز بود.
با پایان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ردهبندی نهایی تیمهای حاضر در این دوره از رقابت ها مشخص شد.
در بین 22بازیکنی که دیشب در ورزشگاه لوسیل به میدان رفتند تا فینال آرژانتین و فرانسه را برگزار کنند، داستان زندگی امیلیانو مارتینز، گلر تیم آرژانتین در نوع خود منحصربهفرد است. او طی 12سال مسیری را طی کرده که شاید خودش هم در خوشبینانهترین حالت، فکرش را هم نمیکرد. سال2010 و در 17سالگی تصمیم گرفت تا کشورش را ترک کند و به تیم جوانان آرسنال بپیوندد. خودش میگوید برادر و مادرش با گریه التماس میکردند که نرود اما صحنه دردناک برای او زمانی بود که شبگریه پنهانی پدرش را دید زیرا نمیتوانست پول بلیت را بپردازد.
سالها منتظر ماندند. سالها با شکست معاشرت کردند. بارها ناامید شدند اما ارزشش را داشت. تماشای لحظهای که لیونل مسی جامجهانی را بالای سر میبرد، درست مانند 36سال پیش که دیهگو آرماندو مارادونا جام را بالای سر برد. این انتظار ارزشش را داشت.
دیدار فینال بیست و دومین دوره رقابت های جام جهانی بین تیم های آرژانتین و فرانسه که در ۱۲۰ دقیقه با تساوی پرگل به پایان رسیده بود در ضربات پنالتی به سود یاران مسی به پایان رسید.
لحظه بالابردن کاپ قهرمانی توسط «مسی» و جشن قهرمانی آرژانتین.
درخشش امیلیانو مارتینز یکبار دیگر برای آرژانتین تعیین کننده بود و آنها با مهار یک پنالتی از سوی او قهرمان جام جهانی 2022 قطر شدند.
جام جهانی فوتبال در دهه شصت قرن بیستم با شور و حرارت خاصی برگزار میشد. علاقمندان زیادی برای دیدارهای فینال در ورزشگاهها جمع میشدند تا این رقابتها را از نزدیک ببینند.
نه! دیگر بس است. نمیخواهیم 36سال انتظار کِش بیاید، به کمالِ چهل سالگی برسد و بحرانِ ورود به دهه پنجمِ چشم انتظاری، زخم مضاعفی بر روح ما هواداران سفید و آبی آسمانیها شود.
«ملعب لوسيل الدولي». اینجا همان جایی است که به نام لوسیل میشناسیم، بزرگترین و پرظرفیتترین ورزشگاه قطر و یکی از هشت ورزشگاه میزبان جامجهانی 2022. لوسیل امشب میزبان فینال جامجهانی بین فرانسه و آرژانتین است. این ورزشگاه ظرفیت این را دارد تا نزدیک به 90هزارنفر را درون خود جای دهد.
تیمی که بیشتر بدود، شانس بیشتری هم برای پیروزی دارد. این موضوع همیشه صدق نمیکند اما در بازی ردهبندی جام 22 مصداق داشت.
این جامجهانی طوری پیش رفت که حالا از مسی یا رونالدو رسیدهایم به مسی یا امباپه؟ ما الان میتوانیم همهجانبه درباره گریژمان بحث کنیم. میتوانیم از سیوهای هوگو لوریس بگوییم یا از ستارهای به نام خولیان آلوارز بنویسیم. اما بخشی از فینال جامجهانی در واقع نبرد «مسی-امباپه» است. این دو ویرانگر حالا در ورزشگاه لوسیل برای این نبرد جان میدهند. یکی نابغه 35ساله و تقریبا در پایان راه و دیگری 24ساله با کلی اتفاقات جدید که در آینده انتظار او را میکشد. فینال را میتوان به دستههای متعددی تقسیم کرد. اما به نظر میرسد دسته مسی-امباپه بالاتر از همه دستهبندیها قرار دارد. مسی و امباپه را میتوان در 6 دسته متمایز با هم مقایسه کرد.
امروز یک عصر در فوتبال به پایان میرسد! حالا نه این که به آخر و آخرها! اما امروز پایان رسمی عصری از فوتبال است که در آن در یک دنیای دو قطبی، دنیای فوتبال به دو بخش تقسیم شده بود؛ یک طرف کریستیانو رونالدو با تعریفی از ستاره که آن را میتوان ستارههای ساخته شده نامید.
او نخستین لهستانی تاریخ فینال جامجهانی است، به احتمال زیاد تا سالهای طولانی بعد از این هم هیچ لهستانی دیگری پیدا نمیشود که موقعیت او را به دست بیاورد. او شیمون مارسینیاک است، مرد 41 ساله لهستانی که قضاوت دیدار فینال جامجهانی بیست و دوم بین فرانسه و آرژانتین را بر عهده خواهد داشت. او همین الان هم روی تیغ راه میرود چون برخی از فرانسویها و به خصوص آرژانتینیها از انتخاب او راضی به نظر نمیرسند. به عبارت دیگر او را حد فینال جامجهانی2022 نمیدانند.
امروز تمام نگاهها به قطر است، به ورزشگاه لوسیل و بازی فرانسه و آرژانتین. آنها به فینال جام بیست و دوم رسیدهاند. خیلیها طرفدار آرژانتین هستند. چهرهها هم اکثرا دوست دارند به خاطر مسی این تیم قهرمان شود....
آرژانتین و فرانسه امروز برای بزرگترین عنوان ملی به مصاف هم میروند و چهار هفته فوتبال در میان آسمانخراشهای دوحه با تقابل دو ابر ستاره دنیای فوتبال به پایان خواهد رسید.
تیم ملی فوتبال کرواسی که در دوره گذشته جام جهانی با شکست برابر فرانسه نایب قهرمان شده بود، در دوره بیست و دوم این مسابقات دیدار رده بندی را از مراکش برد و به عنوان سوم رسید.
تیم فوتبال کرواسی نایب قهرمان جام جهانی 2018 توانست در قطر هم عملکرد خوبی داشته باشد و با شکست مراکش برای دومین مرتبه به عنوان سومی دنیا دست پیدا کند.
کرواسی (2-1): پس از اینکه مایر موقعیت خوبی برای ارسال پاس گل داشت و موفق به انجام این کار نشد، درنهایت در یک رفت و برگشت توپ به لیوایا رسید تا این بازیکن توپ را در اختیار اورشیچ قرار دهد. اورشیچ هم که در موقعیت خوبی قرار داشت بدون فاصله با پای راست به توپ ضربه زد و به زیبایی گل دوم را در دقیقه 42 ثبت کرد.
علی لطیفی از سبک بازی انگلیس مقابل ایران میگوید
گفتو گو با مردی که 44 سال پیش در جام جهانی بازی میکرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد