حمید محمدی در گفت و گو با جام جم آنلاین افزود: در تهران حدود 330 واحد صنفی قالیشویی دارای مجوز فعالیت می کنند که اسامی آنها در سایت اتحادیه درج شده است و مردم می توانند با مراجعه به این آدرس www.eght1351.com ازمجاز بودن آن واحدها اطمینان حاصل کنند یا از طریق شماره 118 قالیشویی مورد نظررا بیابند.
وی اظهار داشت: متاسفانه در ایام عید که تقاضا برای شستشو افزایش می یابد عده ای سودجو با چاپ تراکت و یک وانت پیکان شروع به فعالیت می کنند که جا و مکان تعریف شده ای ندارند که ممکن است به فرشهای مردم آسیب بزنند و پاسخگو هم نباشند و حتی مواردی دیده شده است که فرش مردم را به بهانه شستشو تحویل گرفته و دیگر بازنگرداندهاند.
بنابراین مردم به تراکتهایی که در این ایام پخش می شود دقت کنند تا مطمئن شوند آن واحد دارای مجوز است و حتما از اتحادیه استعلام بگیرند.
محمدی همچنین در مورد تعرفه های شستشو فرشهای دستبافت و ماشینی نیز گفت: تعرفه شستشو هر مترمربع فرش ماشینی حدود 4 هزار و 600 تومان است اما تعرفه فرش دستباف به دلیل تنوع و جنسی که دارد متفاوت است و قیمت ثابت ندارد اما می توان گفت قیمت شستشوی فرشهای دستباف معمولی از 8 هزار تومان شروع می شود و تا 14- 15 هزار تومان افزایش می یابد که در این زمینه توافق می شود، البته برای فرشهای نفیس و ابریشم این نرخ بالاتر است و بر اساس توافق تعیین می شود، بنابراین طبق قراردادی که فی مابین بسته میشود با توجه به خدماتی که تعریف می شود از جمله لکه برداری و سایر خدمات اضافه این نرخ متغیر است.
وی تاکید کرد: قیمت های اشاره شده فقط نرخ شستشو است و هزینه کاور کردن و بسته بندی حدود هزار و 500 تومان و هزینه حمل و نقل از هر نقطه ای در تهران به صورت ثابت 16 هزار و 100 تومان است.
رییس اتحادیه صنف قالیشویان از مردم خواست در صورت دیدن هر گونه تخلفی از قیمتهای تعریف شده و یا داشتن شکایتی درمورد سهل انگاری در خدمات ارائه شده حتما موارد را به اتحادیه گزارش دهند.
سیما رادمنش - جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: