بودجه 96 در ترازوی نقد رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین:

رشد تصدی‎گری دولت، سنگی بزرگ در مسیر بودجه/ زمین‎گیر شدن تولید با کاهش یارانه‎ها

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین:

هزینه دولت ، هر سال رو به فزونی/ بودجه فرهنگی بسیار ناچیز است

بودجه 96 در زمینه منابع درآمدی و هزینه‎ها دارای اشکالاتی است.
کد خبر: ۹۷۷۹۲۳
هزینه دولت ، هر سال رو به فزونی/  بودجه فرهنگی بسیار ناچیز است

نصرالله پژمان‎فر در گفتگو با جام جم آنلاین بودجه سال آینده را نظر به وجود ضعفها و برخی ایرادها غیر واقعی خواند و و هزینه‎ها را نامتناسب با منابع درآمدی ارزیابی کرد.

وی پیرامون وضعیت بودجه 96 گفت: غیر واقعی دیدن بودجه از سوی دولت همه ساله منجر به این امر شده که، عملا بسیاری از کارها و برنامه‎ها عملیاتی نمی‎شود.

نماینده مردم مشهد در مجلس دهم با بررسی بخش عمرانی بودجه دولت عنوان داشت: با توجه به بودجه پیش بینی شده باز هم به مانند سال گذشته ما شاهد یک نوع رکود در این حوزه بوده و هیچ نوع فعالیت قابل توجه در عرصه عمرانی کشور نخواهیم داشت.

«پژمان‎فر» گسترده شدن بدنه دولت را یکی از نگرانی‎های پیش روی بودجه برشمرد و خاطر نشان کرد: متأسفانه این معضل روز به روز به در حال فزونی است.

وی یادآورد شد: روزی که دولت یازدهم زمام امور را در دست گرفت، هزینه دولت 89 هزار میلیارد بود که این مبلغ در سال گذشته به 170 هزار میلیارد ارتقا یافته و این عدد تنها در 6 ماهه نخست امسال 95 هزار میلیارد برآورد می‎شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اضافه کرد: با توجه به اینکه ما در اسفند ماه پرداخت عیدی و پاداش کارکنان را در پیش داریم، با احتساب ارقام هزینه کرد شش ماهه اول، دولت حدود 200 هزار میلیارد هزینه خواهد کرد.

پژمان‎فر با ابراز تأسف نسبت به اینکه در نیمه نخست سال تنها 6 هزار میلیارد از هزینه‎های دولت عمرانی و الباقی هم جز مخارج جاری بوده، اظهار داشت: حال با وجود این حجم از نابسامانی در هزینه کرد دولت، طبیعتا انتظار نمی‎رود دولت توانایی اقدامات مناسب در زمینه‎های مختلف را داشته باشد.

رییس کمیسیون فرهنگی خانه ملت، حوزه فرهنگی را بسیار نابسامان ارزیابی کرد و در ادامه گفت: پیرو این موضوع برخی از دستگاه‎ها ناگزیر به کاهش فعالیتهای خود در حوزه فرهنگی هستند.

وی تصریح کرد: وقتی بودجه یک دستگاهی 2 درصد افزایش یافته و در مقابل بودجه یک مجموعه فرهنگی 30 درصد کاهش پیدا می‎کند، با توجه به افزایش حقوق کارمندان دولت باید گفت، دستگاه مذکور حتما باید از برنامه‎های فرهنگی کاسته تا توان پرداخت دستمزد پرسنل خود را داشته باشد.

پژمان‎فر وجود این چرخه معیوب را یک فاجعه بزرگ برای مقوله فرهنگی کشور قلمداد کرد و خاطر نشان کرد: به غیر از چند دستگاه که در ذیل مبحث فرهنگ فعال هستند، بودجه باقی مراکز فرهنگی بسیار ناچیز پیش بینی شده که؛ ما در گزارش خود طی روزهای آینده آن را با رسا نه‎ها در میان خواهیم گذاشت.

مصاحبه: محمدرضا شجاعیان – سیاسی جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
آرمین
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
۰
۰
نماینده محترم و عزیزمجلس ، بیش از سه دهه از بودجه كلان فرهنگی برخوردار بودید چه تغییری در ساختار فرهنگی كشور بوجود آوردید ؟لطفا برای مردم توضیح دهید.بی فرهنگی و بد اخلاقی و فساد و رانت و ...در كشور بیداد می كند .بهتر نیست اون بودجه هم به مراكز كاریابی و كارخانجات اختصاص تا مردم و جوانهای ما از این دربه دری نجات پیدا كنند. منشا همه مفاسد ریشه در فقر و اقتصاد دارد.لا معاش له لا معاد له .ترو خدا دلسوزانه با این معضل بزرگ اجتماعی برخورد نمایید.تا كی باید شاهد فقر و بداخلاقی و طلاق و از هم پاشیدگی بنیان خانواده ها باشیم؟؟؟؟؟

نیازمندی ها