زنان کمتر از مردان مرتکب قتل همسران خود میشوند و در صورت ارتکاب، کمتر خودشان مرتکب جنایت میشوند و بیشتر با کمک شخص سوم شوهران خود را میکشند.
از سوی دیگر مردان بر اثر عصبانیت لحظهای مرتکب قتل میشوند، اما زنان با برنامهریزی دست به قتل میزنند و در اغلب قتلها ابتدا همسران خود را بیهوش میکنند. زنان معتقدند اگر همسرانشان به آنها اجازه میدادند که طلاق بگیرند هیچگاه دست به جنایت نمیزدند.
این افراد با توجیه این که همسرشان به آنها توجه ندارد، با مرد دیگر ارتباط برقرار میکنند. بعد هم نفر سوم را برای قتل همسر ترغیب کرده و جنایتی را رقم میزنند. پس از محاکمه، مرد به عنوان مباشر در قتل به قصاص و زن نیز به زندان محکوم خواهد شد.
طی سالهای اخیر مصرف شیشه و توهمات ناشی از آن در وقوع همسرکشیها بیتاثیر نبوده است. مصرفکنندگان شیشه پس از مدتی دچار توهم سوءظن میشوند و وقتی در دادگاه میایستند میگویند به تصور این که همسرانشان خیانت کرده دست به این جنایت زدهاند. در حالی که بررسیها نشان میدهد همسرش هیچ وقت به او خیانت نکرده است.
در بحث آلت قتاله هم با تفاوتهایی رو به رو هستیم. زنان از روشهای خشونت کمتر استفاده میکنند و سعی دارند ابتدا همسرشان را بیهوش سپس او را خفه کنند. آنها با نقشه قتلها را انجام میدهند و وسایل مورد نیاز برای قتل مانند قرص خوابآور و سم را از قبل تهیه میکنند. مردان چون بر اثر تصمیم آنی مرتکب قتل میشوند بیشتر از روشهای خشن استفاده کرده و وسایل آشپزخانه مانند کارد و گوشتکوب از مهمترین وسایل ارتکاب قتل است.
نورالله عزیزمحمدی
قاضی سابق کیفری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت