به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، این پایگاه به نام " شکارچی گنج" که در جزیره الکساندرا در دایره قطبی قرار دارد، در سال 1942 و پس از حمله آلمان به روسیه ساخته شد.
این ایستگاه که قرار بوده به کار شناسایی آبوهوا بپردازد، از سال 1943 مورد استفاده بود اما سال بعد کنار گذاشته شد. گزارشهایی وجود دارد که با کم شدن تدارکات در این پایگاه، به کارکنان آن به زور گوشت خام یک خرس قطبی آلوده به کرمهای گِرد خورانده شده بود که منجر به انتشار بیماری در منطقه شد. برخی از این داستان به عنوان افسانه جنگی یاد میکنند.
در چندین دهه گذشته محل این پایگاه نامعلوم مانده بود اما 72 سال بعد، محققان در زمان بررسی این جزیره دورافتاده موفق به کشف آن شدند. آنها توانستند بیش از 500 یادگار از جمله قوطیهای بنزین دور انداخته شده، خرابههای انبارها و دستهای از اسناد کاغذی را پیدا کنند که به خوبی در آبوهوای منجمد قطبی حفظ شده بودند.
محققان همچنین توانستند فشنگها و لوازم شخصی مانند کفش کارکنان پایگاه را پیدا کنند که بسیاری از آنها دارای نماد نازیها که همان صلیب شکسته است، بودند. این یادگارها به زودی به روسیه انتقال داده خواهد شد تا پس از بررسی، در معرض دید عموم قرار داده شود.
ایوگنی ارمولوف، محقق ارشد پارک ملی قطب شمال روسیه اظهار کرد: ما اکنون میتوانیم بطور علمی به این دادهها وارد شده و با توجه به شواهد، ایدههای عملیاتی ارتش آلمان در منطقه قطبی را در زمان جنگ جهانی دوم آشکار کنیم.
نام این پایگاه باعث شده تا برخی به این گمان بیفتند که ماموریت مخفی دیگری در آن در حال انجام بوده است. برخی بر این ظن هستند که این پایگاه احتمالا در حال تحقیق بر روی آثار باستانی بوده که به باور موسسه انسانشناسی آننربه، دارای قدرتهای فوقطبیعی بودند.
آننربه یک موسسه در زمان آلمان نازی بود که در زمینه باستان شناسی و تاریخ فرهنگی نژاد آریایی تحقیق میکرد. این موسسه تجربیات و آزمایشاتی را به منظور کشف شواهدی از برتر بودن جمعیت اساطیری اروپای شمالی و فرمانروایی آنها بر جهان انجام میداد.
پیش از این، به پایگاه شکارچی گنج تنها در منابع کتبی اشاره شده بود.
جزیره الکساندرا سالها یک منطقه مورد مناقشه بود اما اکنون بخشی از فدراسیون روسیه است و این کشور قصد دارد یک پایگاه نظامی دایمی در آن بسازد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود