وزیر امور اقتصادی و دارایی:

مبادلات بانکی ایران با دنیا هنوز دچار مشکل است

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: بعد از رفع تحریم‌های بانکی، هنوز موانعی در برقراری روابط کارگزاری بین بانکی ایران با بانک‌های بزرگ دنیا از سوی آمریکا وجود دارد.
کد خبر: ۹۵۷۳۸۰
مبادلات بانکی ایران با دنیا هنوز دچار مشکل است

به گزارش جام جم آنلاین از وزارت امور اقتصادی و دارایی، علی طیب‌نیا در دیدار با وزیر اقتصاد لوکزامبورگ، ضمن ابراز علاقه‌مندی دولت جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌های مالی و تجاری با لوکزامبورگ، تمرکز فعالیت‌های مالی بین‌المللی در این کشور را زمینه مناسبی برای توسعه اینگونه همکاری‌های دوجانبه توصیف کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه کشورهای حوزه "بنلوکس" (بلژیک، هلند و لوکزامبورگ) از شرایط بسیار خوبی برای برقراری رابطه با ایران برخوردارند، سطح روابط ایران با لوکزامبورگ را بسیار پایین‌تر از انتظار خواند و گفت: با توجه به قابلیت‌های کشور شما، ارتباط بین بانک‌های دو کشور می‌تواند بسیار سازنده و مناسب باشد.

وی با بیان اینکه بعد از رفع تحریم‌های بانکی ایران، هنوز موانعی در برقراری روابط کارگزاری بین بانکی ایران با بانک‌های بزرگ از سوی آمریکا وجود دارد، افزود: البته طی مذاکرات هفته‌های اخیری که با روسای صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی و نیز وزرای اقتصاد آلمان، ایتالیا و فرانسه داشتم، همه تاکید داشتند که نهایت تلاش خود را برای حل هر چه سریعتر مشکلات موجود و برقراری روابط کارگزاری بانکی ایران انجام خواهند داد.

طیب‌نیا حوزه مناسب دیگر توسعه همکاری‌های دو جانبه ایران و لوکزامبورگ را "نهادهای مالی و بازار سرمایه" دو کشور خواند و گفت: شرکت‌های بزرگ ایرانی می‌توانند اوراق بدهی خود را در بازار لوکزامبورگ منتشر کنند.

وی با بیان اینکه "رابطه بین نهادهای مسئول بازار سرمایه دو کشور نیز می‌تواند در این خصوص بسیار کارساز باشد" ادامه داد: در حال حاضر بیشترین بازدهی و کمترین ریسک سرمایه‌گذاری در منطقه، مربوط به ایران با نرخ تورم هشت درصدی و سود اوراق حدود ۱۸ درصدی است که چنین نرخ بازدهی را در هیچ کجا دنیا نمی توانید پیدا کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها