به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رضایی درباره برخی اختلافات در جنگ تصریح کرد: ما میگفتیم که باید تا سقوط صدام پیش برویم، اما دوستان سیاسی مخالف بودند و میگفتند ما هم باید جنگ را اداره کنیم و هم زندگی مردم را و با نظر ما همراه نبودند و مشکل دیگر درباره سقوط صدام بود. میگفتند در صورت نزدیک شدن به بغداد، آمریکاییها وارد میشوند و بمب اتم میزنند، اما ما معتقدیم که این هدف شدنی بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در سال اول جنگ آقای بنیصدر فرمانده کل قوا بود، اما چون راهبرد و قدرت تشخیص نداشت، هرکسی نظری را مطرح میکرد، او میپذیرفت. اما در سال دوم چون راهبرد داشتیم، موفق شدیم. ما نمیتوانستیم آقای هاشمی را قانع کنیم و آقای هاشمی هم نمیتوانست ما را قانع کند. امام(ره) اعتقاد داشتند که جنگ تا سقوط صدام باید ادامه داشته باشد. در تصمیمات، کسی حق وتو نداشت و چون امام میفرمود باید از آقایان تبعیت کنید، ما به نظر مسئولان کشور توجه میکردیم، به عملیات والفجر مقدماتی نقد داشتیم و مرحله دوم و سوم را هم نباید عمل میکردیم.
او خاطرنشان کرد: اگر امکان بازگشت به گذشته بود، برخی عملیاتها را در بعد غافلگیری بیشتر عمل میکردیم، در کربلای 4 به جای 30 گردان میتوانستیم با 15 گردان وارد عملیات شویم، اگر تعداد کمتر بود، شهدا هم کمتر بودند.
فرمانده سپاه پاسداران در دفاع مقدس تصریح کرد: بعد از خرمشهر باید یک وقفه میدادیم و وارد خاک عراق نمیشدیم و پنج شش ماه باید فرصت میدادیم، اگر دوباره برگردیم بر سر مرز خرمشهر و بصره حتما میگویم که باید فرصت داد. چون اگر این کار را میکردیم از بعد سیاسی میتوانستیم اکنون به آن استناد کنیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد