به گزارش جام جم آنلاین از العالم، توماس یک مرد انگلیسی است که 3 روز را در میان بزها در مزرعه ای در کوههای الپ سپری کرد تا نحوه زندگی آنها را بررسی کند؛ وی اندامی مصنوعی طراحی کرد تا به او امکان راه رفتن بر روی چهاردست و پا را بدهد.
توایتس می گوید که سه روز از زندگی بشری فاصله گرفت و در جهان بزها پا گذاشت؛ و این تجربه سه روزه خود را در کتابی به نام «مرد بزی» به رشته تحریر درآورد.
یکی دیگر از برندگان، احمد شفیق دانشمند فقید مصری است که در سال 2007 درگذشت؛ وی در یک پژوهش که نتایج آن در سال 1993 منتشر شد، ثابت کرد که موش هایی که شلوارهایی از پلی استر ترکیب شده با پنبه می پوشند، در زمینه جنسی ضعیف تر از موشهایی هستند که شلوارهایی از پنبه می پوشند.
وی برای انجام تحقیق خود تعدادی شلواراز جنس پنبه و پلی استر دوخت و آن را به تن موشها کرد.
جایزه سوم به طور مشترک به دو ژاپنی به نامهای اتسوکی هیگاشیاما و کوهی اداچی به خاطر پژوهش آنها درباره چگونگی دیدن اشیا زمانی که شخص خم می شود و از میان دو پای خود به آنها نگاه می کند، اهدا شد.
مارک آبراهامز رییس کمیته اعطای جوایز گفت: جوائز به اقدام های غیرعادی و نامتعارف تعلق می گیرد، بهترین اقدام یا بدترین آن مدنظر قرار نمی گیرد.
یادآور می شود که جایزه نوبل حماقت سالانه به عجیب ترین دستاوردها و اختراعات اهدا می شود، دستاوردهایی که گاهی اوقات بیهوده به نظر می آیند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد