محمد مرندی کارشناس بین‌الملل:

تشکیل ائتلاف علیه ایران برای ترامپ سخت‌تر از کلینتون است

مدت زمان زیادی به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی نمانده است. در حالی ‌که نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه تمام تلاش خود را برای کسب بیشترین آرا به‌کار می‌برند ولی می‌بینیم در این روزهای پایانی شرایط در حال تغییر است و هیلاری کلینتون که در ظاهر توانسته بود حمایت‌های بسیاری را از آن خود کند، بناگاه در وضعیت جسمی نامناسبی قرار می‌گیرد به طوری‌که در یکی دو روز اخیر رسانه‌ها از احتمال کناره‌گیری وی از رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به علت بیماری و تعیین نامزدهای جایگزین وی خبر می‌دهند.
کد خبر: ۹۴۵۴۳۵

دکتر سیدمحمد مرندی استادیار دانشگاه تهران و کارشناس بین‌الملل در امور آمریکا در گفت‌وگو با با اشاره به این‌که هنوز اطلاعات موثقی درخصوص بیماری هیلاری کلینتون و احتمال کناره‌گیری وی از نامزدی ریاست‌جمهوری آمریکا وجود ندارد، گفت: البته چنانچه اطلاعات جدید و موثقی در این خصوص دریافت شود مسلما حزب تصمیمات جدیدی اتخاذ خواهد کرد، البته این مساله کلی است و مربوط به هر دو حزب است یعنی هر یک از نامزدهای دو حزب بنا به دلایلی کنار روند، حزب مجبور است جلسه‌ای تشکیل دهد و یکی دیگر از نامزدهای سرشناس و شناخته شده خود را معرفی کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که از میان این دو نامزد کدامیک با سیاست‌های ایران همسویی بیشتری خواهد داشت، افزود: هر دو نامزد متعلق به حاکمیت آمریکا هستند. حتی اوباما که تصور برخی بر این است رابطه بهتری با ایران دارد ولی اگر کمی دقت کنیم، می‌بینیم در زمان او بود که تحریم‌ها علیه ایران شدت بیشتری یافت و گروه‌های تروریستی نظیر داعش و القاعده با حمایت او رشد کرده‌اند. فقط ترامپ از آن جهت که در سیاست خارجی کمتر ورود خواهد کرد و در میان بسیاری از سران دیگر کشورها محبوبیتی ندارد، شاید برایش سخت‌تر باشد که بتواند از طریق ائتلاف با آنان علیه ایران یا کشورهای دیگر منطقه اقدام خاصی انجام دهد.وی در پاسخ به این پرسش که چرا افراد قدرتمندتری وارد عرصه رقابت انتخابات آمریکا نشده‌اند آیا بجز این دو نفر نامزد مناسب‌تری وجود نداشته است یا این‌که بازی‌های سیاسی احزاب چنین انتخابی را رقم زده است، اظهار کرد: به قول نوام چامسکی آمریکا عملا یک کشور تک‌حزبی است با دو جناح مختلف. بنابراین مردم آمریکا قدرت انتخاب چندانی ندارند و اصولا اغلب حدود 50 درصد مردم آن در انتخابات شرکت می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
مراقب دروغِ راست باشیم

دکتر اکبر نصرالهی، استاد ارتباطات و رسانه با اشاره به پدیده تازه این روزها، از وارونگی افکار عمومی می‌گوید

مراقب دروغِ راست باشیم

نیازمندی ها