به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از تسنیم ، "فساد بزرگ" بانکی که چند روز بیشتر از اعلام دستگیری اعضای آن توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران نمی گذرد ظاهرا متهمان زنی هم دارد که متواری شده اند.
در این پرونده در نخستین گام، علی رستگار سرخه ای مدیرعامل معزول بانک ملت و معاون بین الملل وی در این بانک از سوی سپاه دستگیر شدند. ضمن آنکه طبق اعلام سخنگوی دستگاه قضا علاوه بر رستگار سرخه و معاونش، 2 نفر دیگر هم بازداشت هستند و عده دیگری نیز تحت تعقیبند.
محسنی اژهای میگوید: "در این پرونده 4 نفر بازداشت هستند و تعداد دیگری هم تحت تعقیب قرار گرفتهاند که برخی از آنها خارج از کشور هستند. این پرونده که در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد، در ارتباط با مسائل مالی تشکیل شده است اما صرفاً مربوط به بحث دریافت حقوقهای نامتعارف نیست".
شنیده ها حکایت از حضور 2 زن در پرونده فساد بزرگ بانکی دارد. این افراد برای عملیات انتقال پول توسط مفسدان حاضر در پرونده انتخاب شده بودند.
یکی از این متهمان که هم اکنون متواری است، خانمی هندی می باشد که 250 میلیارد تومان پول را از افراد حاضر در پرونده فساد بزرگ بانکی دریافت کرده و تاکنون این پول را پس نداده است.
متهم خانم دیگری هم که در این پرونده حضور دارد همسر یکی از بدهکاران بزرگ بانکی می باشد که وی نیز 350 میلیارد تومان از اموال بیت المال را گرفته و هم اکنون متواری است.
"فساد بزرگ" بانکی مهمترین خبری است که در روزهای اخیر از سوی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رسانهای شد ولی با توجه به هیاهوی حقوقهای نجومی چندان مورد توجه قرار نگرفت.
مدیرعامل معزول بانک ملت احتمالاً یکی از عوامل اصلی این فساد بزرگ بانکی میباشد چراکه سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از دستگیری علی رستگار سرخه اعلام کرد که وی در جریان "کشف یک باند سازمان یافته فساد بانکی" دستگیر شده است.
یک روز پس از آن سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در توضیحی بیشتر درباره این دستگیری، منحصر بودن اتهام رستگار سرخه به موضوع حقوقهای نجومی را از اساس رد کرد و از مسئله بالاتری سخن گفت. فرمانده کل سپاه میگوید: "مردم تصور میکنند این دستگیری در رابطه با دریافت حقوقهای نجومی بوده است؛ قطعاً دریافت آن حقوقها یکی از تخلفات بوده است، اما فرد مذکور بهدلیل حضور در یک فساد اقتصادی بزرگتر دستگیر شده است".
سرلشکر جعفری خبر جدید و مهمی درباره جزئیات این باند سازمان یافته افشا کرد و گفت که "در این پرونده برخی سیاسیون نیز حضور داشتهاند".
منبع: تسنیم
با این پول میشد مدارس سیستان بلوچستان رو از نو ساخت.. میشد راههای این شهرستان رو درست كرد تا آمار كشته هاش كمتر شه.. میشد كلی طرح برای خود اشتغالی تو شهرستان ها تصویب بشه. می شد كلی كار برای ایران و ایرانی انجام داد..
خدا بداد ایران و ایرانی برسه با این زالوهایی كه به جون مردمش افتادن ..
این مسئولین و به اصطلاح خودشان خادمین به مردم سرشونا بگیرن بالا!
-آیا می دانید كه "سرخه" شهری در استان سمنان و زادگاه رئیس جمهور مردمی ایران آقای روحانی است.
-. آیا می دانید كه آقای علی رستگار هیچ پسوند " سرخه ای" ندارد.
- آیا میدانید كه بین وزیر اقتصاد و آقای رستگار اختلافات عقیدیتی-سیاسی شدیدی وجود دارد و وزیر اقتصاد از نوادر وزرای دولت حاضر است كه به صورت خالصانه در جبهه ی آقای روحانی تیر نمی اندازد.
- ایا میدانید كه یكی از مشتریان حقیقی و خیلی بزرگ بانك ملت كه یكی از معتبرترین صرافی های شهر دبی را دارد و یكی از بزرگترین مشتریان اعتباری بانك ملت است یكی از حامیان اصولی جناح چپ درایران است ؟ و آیا می دانید فرد مورد نظر یكی از مغضوب ترین سرمایه داران جناح راست سیاسی ایران است ؟
- آیا میدانید مشتری فوق در حال حاضر تسهیلات 1800 میلیاردی از بانك ملت دریافت نموده است و تسهیلات فوق از همه نظر بی نقص و كاملا قانونی است.
- وقتی 1800 میلیارد تسهیلات به صورت كاملا قانونی و با وثیقه ی نقدی ( ضمانتنامه بانك ملی شعبه دبی ) به یكی از مخالفان شما اعطا شود یعنی چه ؟ یعنی یك نفر دارد دشمن شما را تا دندان مسلح میكند. پس به سراغ قانون قدیمی همیشگی میرویم :
دوست ِ دشمن ِمن ، دشمن ِ من است !!!!
حالا سوالی كه پیش می آید این است كه چرا شما رسانه ها بی مهابا با این نقشه های شوم همراهی میكنید. وقتی با آبروی چند هزار نفره ی یك شهر بازی میكنید و اسم آن را مدام به زبان می آورید تا به مقصد شوم خود برسید.
و وقتی برای اهداف شوم خودتون نام یك شركت خصوصی معتبر آسیایی با خانواده ای 40 هزار نفری مثل بانك ملت را بارها و بارها مطرح میكنید و اصلا به این فكر نمی كنید كه چه حق الناسی به گردن شماست.
1 - چرا هنوز به بابك زنجانی میگن ب ز اما به مدیرعامل بانك ملت میگن علی رستگار سرخه ای ( چون می خوان همشهری بودنش با رییس جمهور رو نشون بدن ؟؟؟؟)
2 - مگر كشور وزارت اطلاعات ، وزارت كشور ، پلیس ناجا و ضابط قوه قضاییه نداره
3 - چرا باید با تغییر دولت ها اتوبوسی كه هیچ واگن واگن مدیرها در همه دستگاهها عوض بشن تا نه پاسخ گوی كارهای خود باشن و هم اینكه مدیری میگه ای بابا من كه چند صباحی بیشتر نیستم پس ...
4 - چرا انتخاب مدیران در همه دولتهای ما سلیقه ای هست نه بر اساس تخصص ،شایستگی و مهارت مدیریت
5 - چرا مدیران با آسانسور كه هیچ با موشك پیشرفت میكنن یعنی سرعت پیشرفت در حد موشك كروزه !!! نمونش همین آقا تا چند وقت پیش رییس شعبه بود یك دفعه شد مدیر امور ، عضو هیات مدیره ، مدیرعامل . اگر جلوشو نمیگرفتن الان رییس بانك مركزی بود تا چند وقت دیگه حتما وزیر
6 - چرا مدیران در هنگام مسئولیت پاسخ گو نیستن كه هیچ حتی كسر شانشون میشه جواب سلام بدن به خدا نمونشو خیلی دیدم .
7 - چرا كارمندان دستگاهها هر دستور رییسو قبول میكنن به خاطر اینكه رییسه . بابا به خدا همه دستورات روسا درست نیست و باید تجزیه تحلیل بشه و اگر درست نیست مخصوصا اگر قانونی نیست باید جلوش ایستاد وگرنه به غیر از مدیران ، كارمندان هم مقصرند .
8 - فرهنگ سازمانی در ایران فوق العاده ضعیفه چون سازمان ها شخصی محورند نه جمعی محور