وقوع سیل در سیستان و بلوچستان و امدادرسانی به آسیب‌دیدگان

با وقوع سیلاب از روز یکشنبه در مناطقی از استان سیستان و بلوچستان، امدادرسانی به این مناطق نیز آغاز شد. مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در این‌باره به ایرنا گفت: امدادگران هلال احمر در چند روز گذشته به 120 نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب و آبگرفتگی در شهرستان‌های ایرانشهر و سیب‌سوران در جنوب استان امداد‌رسانی کردند.
کد خبر: ۹۲۵۹۳۲

رسول راشکی با اشاره به این‌که شش روستای سیب‌سوران و دو روستای ایرانشهر بر اثر بارندگی در این مدت دچار آبگرفتگی و سیلاب شدند، افزود: سه تیم امدادی به محض اطلاع به محل‌های حادثه‌دیده شهرستان سیب‌سوران اعزام و به 75 نفر از مردم آسیب‌دیده این شهرستان امداد‌رسانی کردند.

به گفته وی توزیع چادر امدادی، موکت، پتو و تعداد زیادی اقلام مورد نیاز نظیر کنسرو مواد غذایی، ست ظروف، گالن آب، چراغ والر، پودر رختشویی، حبوبات، فانوس و‌... از جمله کمک‌های امدادی هلال احمر استان به آسیب‌زدگان است.

راشکی خاطر نشان کرد: نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر همچنان با توجه به ادامه روند بارندگی در سیستان و بلوچستان در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در کمترین زمان ممکن، بهترین خدمات را به مردم استان ارائه کنند.

فرماندار سیب‌سوران در جنوب شرق سیستان و بلوچستان نیز گفت: بارندگی و وزش تندباد در 48 ساعت گذشته به بخش‌های زیربنایی روستای سیب از توابع این شهرستان خسارت وارد کرد.

عبدالصمد عیسی‌زاده افزود: وزش باد شدید همراه با بارندگی سبب شکستگی ده تیر برق، پارگی حدود دو کیلومتر خطوط برق، تخریب دیوار حدود 18 واحد مسکونی، تخریب چندین شانه جاده و بندهای آبخیزداری بالا دست روستای سیب شده‌است. کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان هم گفت: با توجه به استمرار بارش‌های مونسونی و افزایش شدت رطوبت در نواحی جنوبی و جنوب شرق استان، احتمال وقوع تندباد شدید و رگبار باران و رعد و برق در این نواحی تا اوایل هفته آینده وجود دارد.

مرتضی فرجی افزود: فعالیت اصلی سامانه بارشی در شهرستان‌های سراوان، سیب‌سوران، ایرانشهر، راسک، سرباز، قصرقند، مهرستان، خاش و توابع آنهاست.

به گفته وی، رگبار کوتاه مدت و با شدت زیاد به صورت موضعی در سطح کوچکی می‌بارد که تحت تاثیر آن وقوع سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب جاده، راه عشایری و روستایی محتمل است.

سیستان و بلوچستان بویژه مناطق جنوبی آن همواره دو پدیده مونسون در تابستان و آب و هوای مدیترانه‌ای و سیستم کم فشار سودان را در زمستان تجربه می‌کنند. پدیده مونسون در تابستان روی اقیانوس آرام تشکیل شده که به دنبال آن شاهد بارش‌های شدید روی دریا در هندوستان و پاکستان هستیم که اثرات آن استان سیستان و بلوچستان را نیز در بر می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها