به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از تسنیم، تابستان که از راه میرسد، مدلهای جدید پوشاک نیز در ویترین مانتوفروشیها خودنمایی میکند و گاه برخی مدلها آنقدر عجیب است که در نگاه نخست توجه هر خریداری را به خود جلب و این سؤال را به ذهن متبادر میسازد که آیا طراحی آنها در داخل کشور انجام میشود؟ این روزها نیز یافتن مدلهای جدید و عجیب مانتو کار چندان دشواری نیست، کافی است سری به مراکز خرید پایتخت بزنیم آن هم نه مراکز شمال شهر بلکه در همین دل پایتخت یعنی مناطق مرکزی و شرقی.
مدلهایی که بر اندام مانکنها خودنمایی میکند توجه هر عابری را به خود جلب خواهد کرد و حتی اگر قصد خرید هم نداشته باشی، تماشای آنها را از دست نداده و برای دقایقی هم که شده پُشت ویترین مغازه به نظاره میایستی.
با وجود وظایف 21 دستگاه برای اجرای قانون حجاب و عفاف اما با وجود مدهای فعلی به جرأت میتوان مدعی شد که حجاب را باید در پستوی مغازهها جستوجو کرد. اگر چه مسئولان معتقدند پوشاک با تصاویر و مدلهای نامناسب به کشور قاچاق میشوند اما حجم زیادی از این البسه در تولیدیهای داخل کشور عرضه میشوند.
کبری خزعلی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: وضعیت حجاب کنونی در جای جای کشور متفاوت است. حتی در یک شهر یا کلانشهر مثل تهران در مناطق مختلف، میزان رعایت حجاب یکسان نیست. البته اینکه رعایت حجاب نسبت به یک یا دو دهه قبل تنزل کرده و خودآرایی و تظاهر به بدحجابی افزایش یافته، واقعیتی است و عوامل مختلفی دارد. در یک کلام باید بگویم این وضعیت حاصل ضعف از درون و قدرت از بیرون است.
وی در خصوص حد پوشش اسلامی در ادارات و دانشگاهها گفت: در ابلاغیه شیوه پوشش کارمندان دولت پوشش زنان مانتو و شلوار و مقنعه، کفش ساده، بدون آرایش و عدم استفاده از زیورآلات و برای مردان لباس ساده و معمولی با آستین بلند تعیین شده است.
رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان عنوان کرد: رعایت این موارد از سوی دانشجویان، سبب امنیت اخلاقی و آزادی بیشتری برای آنها میشود. نخستین شرط آزادی در دانشگاه و فضای آموزشی، تحصیلی و پژوهشی آرامش روحی و دوری از محرکات احساسی و امنیت اخلاقی است. هیچ کس نباید فضای آموزشی را متوجه مسائل غیرعلمی، غیرآموزشی و غیراخلاقی بکشاند. به همین دلیل برخورد با هر ناهنجاری و روابط غلط در فضای آموزشی وظیفه مسئولان است.
وی ادامه داد: پوشش نامناسب و آرایشهای تند و زننده قطعاً امنیت اخلاقی و آرامش دانشجویان و اساتید را به هم میزند و دانشگاه را به سالن مد و شوی لباس یا فضایی برای روابط نابهنجار تبدیل میکند که دائم عدهای در آن رقابت میکنند.
خزعلی در خصوص قانون منع بعضی از لباسها مثلاً لباسهای تنگ، شلوارهای چسبان یا لباس نازک یا بعضی از لباسهای دارای تصاویر مستهجن گفت: وزارت کشور طی آئین نامهای مصادیق لباسها و آرایشهای غیرمجاز را در بیست و پنجم شهریور 1375 تصویب کرد و اعلام شده است. در این آئیننامه در بند یک آمده: استفاده از انواع کلاه برای زنان، گردنبند، گوشواره برای مردان و کلاههای مبتذل مردانه که دارای نقوش ضد اسلام، ضد انقلاب و ضد اخلاق روی آن باشد، غیرمجاز است.
رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان مطرح کرد: طبق دستور رئیسجمهور از دو سال قبل گمرکات و متولیان ورود کالا باید از ورود کالاها و لباسهای نامناسب و هنجارشکن جلوگیری کنند تا برای سود بیشتر تور و نایلون جای مانتو، لباس و حجاب را نگیرد. مجموعه راهکارهای اجرایی قانون گسترش فرهنگ عفاف و حجاب 22 وزارتخانه و سازمان و نهاد را موظف به اجرای این سیاستها کرده است اما متأسفانه از این 22 دستگاه تنها نیرویی که مسئولانه مقید بود تا به وظایف خود عمل کند نیروی انتظامی بود در حالی که این نیرو باید به عنوان حلقه آخر بعد از دهها اقدام ایجابی، فرهنگی و غیرفرهنگی جلوی متخلفان بایستد اما به دلیل کم کاری دیگر نهادها هر روز با متخلفان بیشتری روبهرو میشود و مجبور است به وظیفهاش عمل کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
كی گفته حجاب یعنی گذاشتن چادر؟البته گذاشتن چادر یك امتیاز برای زن هست.
ولی درسته كه ما پارچه چادر در داخل نداریم... وهمین باعث گرانی شده ولی دیگه نه اینقدر 250-300 .
ما خودمون امثال عید95 خریدیم پارچه كره بود حدود 100 تومن شد.
كه اینم قبول دارم زیاده...
الان با همین 100 تومن میشه 5تا مانتو بدون دكمه و نازك خرید...
مهم حجاب درسته . حتی با یه مانتو و روسری ...
امیدوارم دل كسی رنجور نشده باشه ...
خیلی كمرنگ و بی ارزش
باید روی فرهنگ از ابتدا و توی كودكستان و مدارس خرج كنیم نه تو خیابان .
وقتی فقر از یك در وارد شود ایمان از در دیگر خارج میشود.
مشكل را ریشه ای حل كنید وگرنه هم درد به جا ماند و هم آبرو رود.