بهاءالدین خرمشاهی، پژوهشگر ادبیات کشور درباره کتاب «هزار حکایت و هزار عبارت عرفانی» به فارس اظهار کرد: این اثر در نمایشگاه کتاب منتشر شد و بلافاصله طی ده روز، دوسوم کتاب فروخته شد و استقبال خوبی از آن به عمل آمد.
به گفته خرمشاهی، فراوانی کتابهای عرفانی و کمبود وقت و دشواری برخی متون از عواملی است که خوانندگان حرفهای را هم از مراجعه به متون مرجع بازمیدارد. او ادامه داد: با درک این نکات، از معتبرترین و خوشخوانترین آثار از قرن سوم و چهارم (بایزید و حلاج)، تا قرن نهم قمری (که روزگار جامی است) و از آثاری که یا فارسی است یا به فارسی ترجمه شده، بهگزینی کردهایم. این مصحح متون ادبیات فارسی ضمن اشاره به دو همکار خود در جریان گردآوری و انتشار این اثر گفت: برادرم شهابالدین و فرزندم عارف از جمله همکاران ارزشمند من بودند که با سختگیری و دقت فراوان در انتشار این اثر همکاری داشتند.
این نویسنده در پاسخ به این سوال که هزار حکایت از مجموع چند کتاب و حکایت جمعآوری شده است، توضیح داد: حدود 110 کتاب انتخاب کردیم و از میان آنها 86 کتاب را گزیدیم و 2000 حکایت و 3000 عبارت گرد آمد و در نهایت به هزار حکایت رسیدیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: