به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه، محمدجواد ظریف در دیدار فیلیپو گراندی کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) با اشاره به حضور تعداد زیادی از پناهندگان قانونی و غیرقانونی در ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده که امکانات خوبی در اختیار پناهندگان قرار دهد و در این راستا در خصوص آموزش پناهندگان بسیار هزینه کرده است.
وی افزود: ایران بیش از سه دهه است که میزبان پناهندگان بوده و تلاش کرده در زمینه های بهداشتی و آموزشی اقدامات بسیار زیادی انجام دهد اما متاسفانه مقدار کمک های بین المللی که دریافت کرده بسیار کم بوده است.
وزیر امور خارجه تاکید کرد: کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و کشورهای کمک کننده باید تلاش کنند تا با افزایش طرح های اقتصادی و سرمایه گذاری در داخل کشور افغانستان، زیر ساخت های لازم برای بازگشت داوطلبانه پناهندگان و جذب آنان در جامعه افغانستان را فراهم کنند.
ظریف در عین حال گفت: سرمایه گذاری های انجام شده در این زمینه بسیار کم است و ضروری است کار بیشتری انجام شود.
وی همچنین به تعدادی از پروژه هایی که جمهوری اسلامی ایران برای توسعه اقتصادی همچون پروژه های توسعه چابهار و تامین آب آشامیدنی در افغانستان انجام داده است، اشاره کرد و افزود: این اقدامات منجر به ایجاد اشتغال بیشتر در داخل افغانستان شده و زمینه را برای بازگشت داوطلبانه افغان ها فراهم می آورد.
ایران در زمینه بهداشت و آموزش پناهندگان نمونه است
کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ضمن قدردانی از جمهوری اسلامی ایران در خصوص میزبانی پناهندگان گفت: جمهوری اسلامی ایران از کشورهایی است که در زمینه بهداشت و آموزش پناهندگان بسیار هزینه کرده و از این لحاظ نمونه است.
وی با اشاره به سفر قبلی خود به ایران افزود: از حجم اقدامات انجام شده در جمهوری اسلامی ایران برای بهبود وضعیت شرایط زندگی پناهندگان متحیر شدم و اکنون نیز شاهد افزایش بیش از پیش امکانات پناهندگان هستم.
فلیپو گراندی ابراز امیدواری کرد: کمک های بین المللی به پناهندگان داخل ایران افزایش یابد زیرا مقدار کمک های بین المللی انجام شده نسبت به تعداد پناهندگان در ایران پائین است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت