دانش روز

استفاده از ژنراتور برای ترمیم زخم‌های دیابتی

ژنراتور یونیزان برای ترمیم زخم‌های دیابتی توسط محققان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد طراحی و ساخته شد. به گزارش مهر، سارا فتح‌الهی مجری این طرح، هدف از ساخت ژانراتور را رفع معایب درمان‌های فعلی همچون صدمه به بافت‌های سالم، طولانی بودن دوره درمان زخم که منجر به بالا رفتن هزینه‌ها و عفونت‌های شدید و حتی مرگ می‌شود، عنوان کرده است. به گفته وی، این دستگاه شامل سه بخش منبع تغذیه، سیستم گازی و دستگاه ژنراتور پلاسماست که در درمان بیماری‌های پوستی، تومورها، چشم پزشکی، ایجاد برش بدون خونریزی روی پوست و در زیست‌شناسی کاربرد دارد.
کد خبر: ۹۰۷۹۵۱

ایران در نانو، ژاپن را عقب زد

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو گفت: بیش از 28 هزار متخصص نانو در سطح کارشناسی ارشد به بالا در کشور فعالیت می‌کنند. به گزارش مهر، سعید سرکار در مراسم جشنواره برترین‌های رسانه‌های فناوری نانو با اشاره به این که ابتدای فعالیت ستاد، استادانی کمتر از انگشتان دست با فناوری نانو در کشور آشنا بودند، یادآور شد: جایگاه امروز ایران در فناوری نانو نتیجه همگرایی و همسویی دستگاه‌های متولی در کشور است و اگر همدلی وجود داشته باشد می‌توانیم در همه عرصه‌ها همچون نانو بدرخشیم.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به رتبه علمی ایران در حوزه نانو گفت: در حال حاضر ایران جایگاه ششم دنیا را به لحاظ کمی و کیفی مقالات در دنیا را دارد. امسال خوشبختانه توانستیم ژاپن را پشت‌سر بگذاریم و بعد از کشورهایی چون آمریکا، هند، کره جنوبی و آلمان در جایگاه ششم دنیا قرار گیریم. سرکار افزود: در حال حاضر ایران در زمینه علمی در حوزه نانو پیشرفت خوبی داشته و توانسته الگویی برای توسعه و پیشرفت ارائه کند.

درخشش دانشجویان شریف در معتبرترین مسابقات برنامه‌نویسی

تیم برنامه‌نویسی دانشگاه صنعتی شریف با حضور در چهلمین دوره مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویی جهان (ACM) که در کشور تایلند برگزار شد، رتبه چهاردهم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شریف، در این مسابقات دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با حل هشت مسأله از بین 13 مسأله مطرح شده در چهلمین دوره مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویی جهان که با شرکت 128 تیم از سراسر دنیا برگزار شد، رتبه چهاردهم این دوره از رقابت‌های سخت و حساس را به خود اختصاص دادند. تیم‌های سن پترزبورگ (روسیه)، شانگهای (چین) و هاروارد (آمریکا)، به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم این مسابقات معتبر جهانی را به خود اختصاص دادند.

در این دوره از مسابقات علاوه بر تیم دانشگاه صنعتی شریف، دو تیم از دانشگاه‌های شهید بهشتی و آزاد مشهد نیز حضور داشتند و به ترتیب موفق به حل سه و یک سوال از 13 مسأله شدند. دانشگاه صنعتی شریف توانست در چهلمین مسابقات برنامه نویسی دانشجویی جهانی، پس از دانشگاه شانگهای (کشور چین)، همراه تیم‌هایی از کشورهای ژاپن، تایوان و سنگاپور رتبه دوم را میان تیم‌های آسیایی به خود اختصاص دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها