به گزارش جام جم آنلاین، سازمان جهانی کار در تازه ترین گزارش خود درباره اوضاع استخدام در کشورهای مختلف جهان و چشم انداز اجتماعی آن در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۳۶ درصد ساکنان در کشورهای نوظهور و در حال توسعه در فقر زندگی می کنند.
مشکل فقر در کشورها نمی تواند تنها از طریق کسب درآمد حل شود و در این زمینه نیازمند مشاغل بیشتر و بهتر برای دستیابی به این هدف بسیار مهم هستیم. در حالی که در اقتصادهای در حال توسعه گروه های کمی اشتغال دارند، در کشورهای توسعه یافته کارگران بیشتری با دستمزد و اشتغال بهتر فعالیت دارند.
یک دستور کار جدید در سال ۲۰۳۰ این است که باید در ارتقای سطح کیفیت شغل در تمام کشورها تمرکز شود. در عین حال، بررسی ها نشان می دهد در سال ۲۰۱۶ بروز فقر نسبی در اتحادیه اروپا یک درصد افزایش یافته است.
در حال حاضر ۳۰ درصد از فقرای جهان تنها ۲ درصد از درآمد کل را در اختیار دارند و تنها از طریق بهبود کیفیت اشتغال و ایجاد کار مناسب می توان کارگران فقیر و خانواده های آنها را از شرایط پُرمخاطره معیشتی خارج کرد. مطالعات نشان می دهد که فقر افراطی از ۴۶.۹ درصد در سال ۱۹۹۰ به کمتر از ۱۵ درصد در میان ۱۰۷ کشور در حال توسعه و نوظهور رسیده و به عبارتی، نرخ رشد فقر از ۶۷.۲ درصد به ۳۶.۲ درصد کاهش یافته است.
همچنین بررسی ها نشان می دهد که فقر به سرعت در کشورهای با درآمد متوسط به ویژه در منطقه آسیا و اقیانوس آرام کاهش یافته و در ۴۳ کشور در حال ظهور، یک چهارم از کارگران در بخش کشاورزی، ۱۲ درصد در صنعت و ۷ درصد در خدمات دچار فقر شدید بودند.
در عین حال، در برخی کشورهای پیشرفته به ویژه در اتحادیه اروپا فقر در سال های اخیر افزایش یافته است. این تهدید نیز وجود دارد که با وجود رشد ضعیف اقتصادی کشورها و موانع ساختاری آن، ایجاد اشتغال با کیفیت تضعیف شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: