در سالهای اخیر با پیشرفت تکنولوژی بشر به علم خویشاندازی دست یافته است که به مراتب از سنگاندازی جذابتر به نظر میرسد. سلاسفه (سلفیگران) هر روز مونوپاد به دست راهی جنگلها، پشتبامها، کوهها، دریاها، آتشفشانها و... میشوند تا عکسهای «چقدر خوبیم ما» بگیرند و در شبکههای اجتماعی منتشر کنند و مورد لایک دیگران واقع شوند و در حالت ایدهآل شیریده گردند.
در ابتدا ما هم مثل همه مردم از این اتفاق استقبال کردیم و هر روز در کنار فعالیتهای روزانه ارزشمند خود (مانند خواندن روزانه پنج میلیون پیغام تلگرامی و اینستاگرامی در گروههای نخبگان و اندیشمندان)، ساعتی را به خویشاندازی میپرداختیم. بهغیر از عمه، خاله، دایی و خانواده محترم رجبی، چند نفر از دوستان هم از عکسهایمان لذت میبردند، اما این روزها آمارهای عجیبی از میزان مرگومیر سلفیگری به گوش میرسد. مثلا در هر 500 فلاش، یکی از سلاسفه نقص عضو پیدا میکند. یا هر روز یک نفر به خاطر سهلانگاری در لحظه عکسبرداری جان خود را از دست میدهد!
سقوط از بالای پشتبام، له شدن زیر قطار، خورده شدن توسط شیر و دایناسور، غرق شدن در وان حمام، ذوب شدن در مذاب آتشفشان و... تعدادی از این مرگهای دلخراش به شمار میآیند. دانشمندان پیشبینی کردند در آینده نزدیک به علت بازنشستگی موضوع «تابستان خود را چگونه گذراندید؟»، از موضوع «مرگ بهتر است یا سلفی؟» در کلاسهای انشا بهرهبرداری میشود.
صابر قدیمی
جام جم
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند
رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با «جامجم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی میگوید