نیشدارو

مرگ بهتر است یا سلفی؟

قرن‌ها پیش بشر با ممارست و تحقیقات گسترده به علم سنگ‌اندازی دست یافت. سالیان سال برای شکار حیوانات گردن‌کلفت، بد دهن و بد بدن و همچنین در عملیات ساخت‌وساز منزل از آن استفاده بشردوستانه صورت می‌گرفت، اما کمی بعد وقتی عده‌ای در کار مردم سنگ‌اندازی کردند، متوجه معایبش شدند و رفته‌رفته شاهد افول سنگ‌اندازی بودیم (البته در مسابقات فوتبال همچنان بشدت به زیست خود ادامه داده و هم‌اکنون یکی از بخش‌های مفرح و جذاب فوتبال در کشورهای باحال سنگ‌اندازی است.)
کد خبر: ۸۹۹۰۲۹

در سال‌های اخیر با پیشرفت تکنولوژی بشر به علم خویش‌اندازی دست یافته است که به مراتب از سنگ‌اندازی جذاب‌تر به نظر می‌رسد. سلاسفه (سلفی‌گران) هر روز مونوپاد به دست راهی جنگل‌ها، پشت‌بام‌ها، کوه‌ها، دریاها، آتشفشان‌ها و... می‌شوند تا عکس‌های «چقدر خوبیم ما» بگیرند و در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند و مورد لایک دیگران واقع شوند و در حالت ایده‌آل شیریده گردند.

در ابتدا ما هم مثل همه مردم از این اتفاق استقبال کردیم و هر روز در کنار فعالیت‌های روزانه ارزشمند خود (مانند خواندن روزانه پنج میلیون پیغام تلگرامی و اینستاگرامی در گروه‌های نخبگان و اندیشمندان)، ساعتی را به خویش‌اندازی می‌پرداختیم. به‌غیر از عمه، خاله، دایی و خانواده محترم رجبی، چند نفر از دوستان هم از عکس‌هایمان لذت می‌بردند، اما این روزها آمارهای عجیبی از میزان مرگ‌ومیر سلفی‌گری به گوش می‌رسد. مثلا در هر 500 فلاش، یکی از سلاسفه نقص عضو پیدا می‌کند. یا هر روز یک نفر به خاطر سهل‌انگاری در لحظه عکسبرداری جان خود را از دست می‌دهد!

سقوط از بالای پشت‌بام، له شدن زیر قطار، خورده شدن توسط شیر و دایناسور، غرق شدن در وان حمام، ذوب شدن در مذاب آتشفشان و... تعدادی از این مرگ‌های دلخراش به شمار می‌آیند. دانشمندان پیش‌بینی کردند در آینده نزدیک به علت بازنشستگی موضوع «تابستان خود را چگونه گذراندید؟»، از موضوع «مرگ بهتر است یا سلفی؟» در کلاس‌های انشا بهره‌برداری می‌شود.

صابر قدیمی

جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جداسازی برای کارآمدی

رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با «جام‌جم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهر‌سازی می‌‌گوید

جداسازی برای کارآمدی

نیازمندی ها