
به این منظور باید اولویتهایی مدنظر قرار گیرد که از مهمترین آنها میتوان به شش نمونه اشاره کرد:
یک: سازمان صداوسیما میتواند در سال جدید، بر تامین منابع مالی مستمر و پایدار متمرکز شود تا بیشتر از امسال امکان پرداختن به تولید محتوا و برنامهسازی باکیفیت را داشته باشد و برنامهریزی محتوایی در شرایط مطلوبتری انجام شود.
دو: شیوههای خبررسانی در سازمان به منظور پیشی گرفتن از رقبای رسانهای باید تقویت و بهروز شود. سرعت، دقت و صحت در خبررسانی مدنظر قرار گرفته و لازم است در این زمینه با برطرف کردن ضعفها، شرایطی فراهم شود که رقبا گوی سبقت را از رسانه ملی نربایند.
سه: در طول امسال هویت شبکههای تلویزیونی و رادیویی با تغییر ریاست سازمان، بازتعریف و هر شبکهای از ساختار و هویت خاص و تخصصی برخوردار شده است؛ این روند میتواند در سال آینده نیز تداوم داشته باشد.
چهار: لازم است بازنگری در ساختار سازمان صداوسیما همچنان طبق سیاستهای ریاست سازمان ادامه یابد و ساختار سازمان از یک ساختار اداری به یک ساختار رسانهای تغییر کند تا نتیجه نهایی و مطلوب حاصل شود.
پنج: چشمانداز سازمان نسبت به منابع و نیروی انسانی، بازتعریف و مشخص شود.
شش: از چندی پیش مراکز صداوسیما به سمت تولید محتوای مناسب با فرهنگ بومی و اقلیمی تشویق شدهاند؛ این روند در سال آینده تقویت شود تا زمانی که آثار تولید شده در مراکز استانها در شبکههای ملی نیز جایگاه مناسب پیدا کند.
داوود نعمتی انارکی - مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم