رسانه ملی و تثبیت تغییرات

سازمان صداوسیما در سالی که رو به پایان است، گام‌های بزرگی برای ایجاد تغییرات ساختاری و محتوایی برداشته و سال آینده برای مدیران این سازمان فرصتی است که روند تغییرات را تداوم بخشیده و بتوانند گام‌های برداشته شده را تثبیت کنند.
کد خبر: ۸۸۷۹۳۸
رسانه ملی و تثبیت تغییرات

به این منظور باید اولویت‌هایی مدنظر قرار گیرد که از مهم‌ترین آنها می‌توان به شش نمونه اشاره کرد:

یک: سازمان صداوسیما می‌تواند در سال جدید، بر تامین منابع مالی مستمر و پایدار متمرکز شود تا بیشتر از امسال امکان پرداختن به تولید محتوا و برنامه‌سازی باکیفیت را داشته باشد و برنامه‌ریزی محتوایی در شرایط مطلوب‌تری انجام شود.

دو: شیوه‌های خبررسانی در سازمان به منظور پیشی گرفتن از رقبای رسانه‌ای باید تقویت و به‌روز شود. سرعت، دقت و صحت در خبررسانی مدنظر قرار گرفته و لازم است در این زمینه با برطرف کردن ضعف‌ها، شرایطی فراهم شود که رقبا گوی سبقت را از رسانه ملی نربایند.

سه: در طول امسال هویت شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی با تغییر ریاست سازمان، بازتعریف و هر شبکه‌‌ای از ساختار و هویت خاص و تخصصی برخوردار شده است؛ این روند می‌تواند در سال آینده نیز تداوم داشته باشد.

چهار: لازم است بازنگری در ساختار سازمان صداوسیما همچنان طبق سیاست‌های ریاست سازمان ادامه یابد و ساختار سازمان از یک ساختار اداری به یک ساختار رسانه‌ای تغییر کند تا نتیجه نهایی و مطلوب حاصل شود.

پنج: چشم‌انداز سازمان نسبت به منابع و نیروی انسانی، بازتعریف و مشخص شود.

شش: از چندی پیش مراکز صداوسیما به سمت تولید محتوای مناسب با فرهنگ بومی و اقلیمی تشویق شده‌اند؛ این روند در سال آینده تقویت شود تا زمانی که آثار تولید شده در مراکز استان‌ها در شبکه‌های ملی نیز جایگاه مناسب پیدا کند.

داوود نعمتی انارکی - مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها