به گزارش جام جم آنلاین ، مهرداد خلیلی دبیر این جشنواره با اعلام این مطلب گفت: برخی از همکاران رسانه ای هنوز موفق به جمع آوری یا انتشار آثار خود نشده اند، دبیر خانه جشنواره تامین اجتماعی و رسانه برای آخرین بار مهلت ارسال آثار را تا پایان آذر ماه سال جاری تمدید کرد.
دبیر این جشنواره افزود: مراسم پایانی و اهدای جوایز این جشنواره روز 27 بهمن ماه 1394 با حضور مقامات و مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، سازمان تامین اجتماعی و جمعی از اساتید و پژوهشگران برگزار خواهد شد.
به گفته دبیر جشنواره تامین اجتماعی و رسانه ، علاقمندان برای شرکت در نخستین جشنواره تامین اجتماعی و رسانه می توانند آثار مکتوب خود را در بخش های مقاله ، یادداشت، مصاحبه و گفتوگو، گزارش(خبری و تحلیلی)، عکس، طرح وکاریکاتور و طنز مکتوب و در بخش رادیو و تلویزیون (مراکز استانی و ملی) در قالب گزارش (خبری، ویژه خبری و ...)، مستند (خبری و غیرخبری) و مصاحبه و گفتوگو (زنده و ضبطی) به دبیر خانه جشنواره ارسال کنند.
شرکت کنندگان می توانند فرم PDF مشخصات آثار را با مراجعه به پایگاه رسمی جشنواره به نشانی www.tamin.ir (درگاه جشنواره تأمیناجتماعی و رسانه) دانلود و پس از تهیه نسخه چاپی و تکمیل آن به تعداد آثار ارسالی، به همراه اصل آثار انتشار یافته در مطبوعات و خبرگزاریها یا لوح فشرده برنامه پخششده رادیو و تلویزیونی به نشانی پستی دبیرخانه جشنواره: تهران – خیابان احمد قصیر (بخارست) – خیابان دوازدهم - پلاک 22 – مؤسسه فرهنگی هنری آهنگ آتیه – دبیرخانه نخستین جشنواره تأمین اجتماعی و رسانه ارسال کنند.
همچنین دبیرخانه جشنواره با شماره تلفن 9-88517087 و نمابر: 88517087 در ساعات اداری آماده پاسخگویی به پرسش های احتمالی علاقمندان به شرکت در جشنواره است.
داوری نهایی جشنواره تامین اجتماعی و رسانه در بخش آثار مطبوعات ، خبرگزاری ها و رسانه های دیجیتال را آقایان دکتر مجید رضائیان، دکتر مهدی فرقانی، دکتر حسن نمکدوست، علی اکبر قاضی زاده و فریدون صدیقی و در بخش آثار رادیو و تلویزیونی آقایان دکتر اکبر نصر اللهی و دکتر مرتضی حیدری برعهده خواهند داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت