به گزارش جام جم آنلاین ، عباس مؤمنزاده در یازدهمین همایش انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران و هفتمین بزرگداشت استاد احمد سیادتی، اظهار داشت: مرحوم سیادتی یکی از پیشکسوتان بزرگ و مطرح در حوزه کودکان بود و علاقه داشت، واکسن هپاتیت B از راه سرمی در ایران تولید شود. ایشان نگران گرفتاری ناشی از ایدز در کشور بود و آرزو داشت واکسن هپاتیت هرچه سریعتر در ایران تهیه و تولید شود.
عضو هیأت رئیسه یازدهمین همایش سالانه انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران، گفت: مرحوم سیادتی میگفت: «من آمادهام که اول واکسن هپاتیت را به من تزریق کنند تا در صورت عدم مشکل برای کودکان تجویز شود.»
وی با اشاره به اینکه انسان در ابتدا و انتهای زندگی بیشتر از هر زمانی در معرض بیماریهای عفونی است، افزود: در کودکی به دلیل ناقص بودن سیستم ایمنی و در کهولت سن به دلیل از کار افتادگی سیستم ایمنی بیماریهای عفونی سلامت افراد را تهدید میکنند.
فوقتخصص عفونی کودکان ادامه داد: برای پیشگیری از بیماریهای عفونی و از کارافتادگی سیستم ایمنی در دوران کهنسالی نسبت به کودکی اقدامات کمتری میتوان انجام داد، ولی در طب اطفال با پیشگیری، بهداشت کودکان، واکسن،شناخت بیماریها و بهروز بودن پزشکان اطفال میتوان اقدامات گستردهای جهت پیشگیری از ابتلای کودکان به بیماریهای عفونی انجام داد.
استاد دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: سالانه 12.5 میلیون کودک جان خود را از دست میدهند که بیشترین آمار آن مربوط به کشورهای جهان سوم و به علت بیماریهای عفونی است.
مؤمنزاده گفت: پزشکان باید با مهارت لازم اقداماتی انجام دهند تا از مرگ و میر کودکان به دلیل بیماریهای عفونی جلوگیری شود؛ خوشبختانه ایران کشوری پیشرو در کنترل بیماریهای عفونی بوده و واکسیناسیون کشوری نیز به روز است.
عضو هیأت رئیسه یازدهمین همایش سالانه انجمن علمی پزشکان عفونی کودکان ایران با اشاره به اینکه اکنون فلج اطفال و سرخک در ایران ریشهکن شده، عنوان کرد: چندی پیش واکسنی در جهان تولید شده که حدود یک میلیون تومان قیمت آن بود و وزیر بهداشت آقای هاشمی گفتند این واکسن را در برنامه واکسیناسیون کشوری قرار دهیم.
مومنزاده خاطر نشان کرد: در قدیم کودکان به دلیل عفونت گوش و حلق فوت میکردند، ولی در حال حاضر پزشکان با علاقه و دلسوزی همچنین علم و دانش فراوان مانع از مرگ و میر کودکان میشوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت