به گزارش جام جم آنلاین ، شامگاه 22 فروردین سال 88 کارکنان بیمارستانی در شهرستان ورامین، مرگ مشکوک مرد جوانی را به ماموران کلانتری 12 اطلاع دادند.
لحظاتی بعد ماموران به بیمارستان اعزام و با جسد مردی روبهرو شدند که با ضربه چاقویی به قلبش از پای درآمده بود.
بررسیهای اولیه نشان داد قاتل پروانه نام دارد و همسر مقتول است .
زن جوان در تحقیقات گفت: از یک سال و نیم قبل با شوهرم اختلاف پیدا کردم و جدا از هم زندگی میکردیم. او پس از این که یک پایش را از دست داد، بداخلاق شد و دیگر سر کار نمیرفت همین موضوع باعث اختلاف ما شد. من از او شکایت کردم و درخواست طلاق دادم اما بهرام مرا طلاق نمیداد و بلاتکلیف گذاشته بود. روز حادثه از بهرام خواستم شناسنامهام را بدهد اما او مخالفت و به طرفم حمله کرد که من در دفاع از خود، او را با چاقو زدم. بعد هم برای نجات او از اهالی کمک خواستم.
متهم پس از تحقیقات تکمیلی در شعبه 74 دادگاه کیفری محاکمه شد. اولیای دم برای قاتل درخواست قصاص دادند و هیات قضایی هم او را مجرم شناخت و به جرم قتل عمد به قصاص محکوم کرد. رای دادگاه پس از تائید در شعبه 15 دیوان عالی کشور به شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی فرستاده شد. در حالی که متهم در یک قدمی چوبهدار قرار داشت، مادر مقتول با مراجعه به دادسرای جنایی گفت: پسرم به خوابم آمده و از من خواسته قاتلش را ببخشم. من هم به حرمت ماه محرم و درخواست پسرم او را میبخشم.
نوعروس جوان پس از نجات از چوبه دار، از جنبه عمومی جرم در شعبه چهارم دادگاه کیفری پای میز محاکمه قرار گرفت که در دفاع از خود گفت: من و همسرم زندگی خوبی داشتیم اما او پس از قطع پایش در حادثه، پرخاشگر شده بود و تحمل زندگی با او را نداشتم و چندبار از همسرم خواستم مرا طلاق دهد اما مخالفت میکرد. روز حادثه هم بر سر این موضوع درگیر شدیم. شش سال است در زندان هستم و از کار خود پشیمانم. خیلی سختی کشیدم تا رضایت اولیای دم را بگیرم. حالا هم از قضات دادگاه تقاضای بخشش دارم.
قضات دادگاه پس از بررسی پرونده و دفاعیات زن جوان، با توجه به این که او شش سال در زندان بوده، حکم آزادی او را صادر کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت