به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در این تحقیق پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا آمار سلامت، بهبود و بقاء ۱۵۷۶ فرد بالغ که ۵۰ سال یا بیشتر سن داشتند و تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته بودند را تجزیه و تحلیل کردند.
آنان به این نتیجه رسیدند که افراد متاهل نسبت به افراد مجرد (مطلقه و بیوه) ۴۰ درصد بیشتر شانس زنده ماندن و بهبود را بعد از جراحی قلب دارند.
همچنین افراد متاهل ۴۰ درصد بیشتر از بقیه افراد، از امراض بعد از جراحی قلب مانند: ناتوانی در راه رفتن (تا ۲ سال اول بعد از جراحی) در امان هستند.
مطالعات جدید نشان می دهد افرادی که در موقعیت اجتماعی متأهل به حساب می آیند، امید به زنده ماندن و بهبودشان، بعد از جراحی قلب قابل پیش بینی است.
پژوهشگران این مطالعات در ۴ مرحله (طی سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰) از شرکت کنندگان در مورد وضعیت تندرستی، فعالیت های روزانه، مراقبت های پزشکی و ساختار خانوادگی، تحقیق به عمل آوردند.
در میان این افراد ۶۵ درصد از آنان متأهل، ۱۲ درصد مجرد مطلقه، ۱۲ درصد آنان بیوه و ۲ درصد آنان، هیچ وقت ازدواج نکرده بودند.
مطالعات نشان داد که ۱۹ درصد از افراد متاهل، بعد از جراحی های قلبی و عروقی یا فوت کردند و یا دچار ناتوانی های مربوط به جراحی، طی ۲ سال بعد از جراحی شده اند.
در عوض ۲۹ درصد از افراد مجرد و مطلقه و ۳۴ درصد از افراد بیوه که تحت تأثیر جراحی، یا جان دادند و یا طی ۲ سال بعد از جراحی دچار ناتوانی شده اند.
به گفته پزشکان و متخصصین، اهمیت این جنبه از زندگی افراد کمتر از عوامل فیزیکی مانند فشار خون و میزان کلسترول خون، نیست.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه