به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، دانشمند روسی با نام آناتولی بروچکف، استاد دانشگاه مسکو در خبری اعلام کرد، باکتری ۳.۵ میلیون ساله ای که در لایه های منجمد سیبری کشف شده بود را دو سال پیش به خود تزریق کرده و از آن زمان به بعد نه تنها بیمار نشده بلکه بدنش نسبت به بیماری ها نیز مقاوم تر شده است.
این باکتری «Bacillus F» نام داشته و چند میلیون سال در لایه های منجمد سیبری زنده مانده بود. دانشمندان در زمان کشف این باکتری در ابتدا آن را روی موش ها و همینطور سلول های خونی انسانی آزمایش کردند اما این دانشمند روسی تصمیم می گیرد تا نمونه آزمایشی انسانی برای این باکتری باشد.
وی در این رابطه می گوید:« من در این دو سال به مدت طولانی فعالیت داشتم اما هیچ وقت احساس خستگی یا رنجور بودن نداشتم.»
این دانشمند روسی افزود: «بعد از آزمایشات موفقیت آمیزی که روی موش ها و میوه ها انجام شد، فکر کردم که می توانیم باکتری غیرفعال را نیز کشت کنیم زیرا این باکتری در یخ های منطقه ای که مردم زندگی می کردند نیز وجود داشت و با ذوب شدن یخ ها احتمال پخش این باکتری در آب ها وجود داشت. در نتیجه، این باکتری مدت ها بود که از طریق آب وارد بدن انسان های آن منطقه شده بود و حتی تصور می کردم که مردم این منطقه از عمر طولانی تری نیز نسبت به بقیه برخوردارند سپس تصمیم گرفتم تا این باکتری را به بدنم تزریق کنم زیرا هیچ خطر یا تهدیدی برای سلامتیم وجود نداشت. اما در حال حاضر به خوبی نمی دانم که این باکتری چه عملکردی بر بدنم داشته است.
عملکرد این باکتری را می توان به عملکرد داروهایی مانند آسپرین تشبیه کرد. ما به درستی از عملکرد آسپرین در بدن مان آگاهی نداریم اما مطمئن هستیم که آسپرین بر بدنمان تاثیر دارد. در رابطه با تزریق این باکتری نیز باید بگویم که از مکانیسم و واکنش این باکتری بر بدنم اطلاعاتی ندارم اما تاثیر آن را به وضوح مشاهده می کنم.
این دانشمند روسی می گوید: « اگر متوجه شویم که این باکتری چطور این بازه زمانی را زنده مانده شاید بتوانیم در آینده ای نه چندان دور به عمری جاودانه و ابدی دست پیدا کنیم.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت