محمد رحیمی اظهار کرد: خرید بلیت اینترنتی هواپیما فقط از طریق سایتهای مربوط به 13شرکت هواپیمایی فعال مجاز است و سایر سایتهای فروش اینترنتی بلیت مورد تایید سازمان هواپیمایی کشوری نیست.
وی ادامه داد: در برخی موارد مشاهده شده افراد بلیت هواپیما را از سایتهای متفرقه خریداری کرده و به ازای بلیت فروخته شده هیچ پروازی وجود ندارد بنابراین سازمان هواپیمایی کشوری ضمن توصیه به خریداران بلیت هواپیما مبنی بر عدم تهیه بلیت از این سایتها اعلام می کند که هیچ تعهدی نسبت به پیگیری شکایات مربوط به این گونه خریدها ندارد و تبعات آن بر عهده خریداران است.
به گزارش تسنیم،وی افزود: متقاضیان علاوه بر خرید بلیت از سایتهای شرکتهای هواپیمایی میتوانند با مراجعه به آژانسهای هواپیمایی دارای مجوز بند الف ( مجوز از سازمان هواپیمایی ) نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.
رحیمی همچنین گفت: سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نهاد حاکمیتی صنعت هوانوردی مکاتباتی را با مراجع ذیصلاح در خصوص پیگیری فعالیت سایتهای غیرمجاز فروش بلیت هواپیما انجام داده است؛ علاوه بر این، با همکاری پلیس فتا با فعالیت اینگونه سایتها برخورد میشود.
وی به لزوم اجرای آییننامه حقوق مسافر توسط شرکتهای هواپیمایی اشاره کرد و ادامه داد: سازمان هواپیمایی کشوری همواره به دنبال اجرای کامل این آییننامه است.
رحیمی اظهار کرد: مسافرانی که نسبت به خدمات فروش بلیت یا پروازها شکایتی دارند میتوانند با شماره تلفنهای 61032015 و 61022355 ، تلفکس 66048007 و پست الکترونیکی www.shekayat@cao.ir و صندوق پستی 13445-1798 دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان هواپیمایی کشوری تماس گیرند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد