انجمن مراقبت های تنفسی آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که فارست برد در منزل مسکونی خود در یکی از شهرهای ایالت آیداهو درگذشت.
ابداع وی که ونتیلاتور (تنفس دهنده) مدرن نام دارد جان افراد بیشماری را نجات داده است.
فرانک سالواتوره رییس این انجمن گفت: دکتر «برد» پیشتازی واقعی در طب تنفسی و مراقبت های ریوی بود.
به گزارش ایرنا، دکتر برد که خلبان بود در نوجوانی هنری فورد و اورویل رایت را دیده بود و در طول عمر خود به عنوان خلبان هواپیمای دوربرد ارتش آمریکا در جریان جنگ جهانی دوم به تهویه مکانیکی علاقمند شد.
کنجکاوی وی به زمانی باز می گردد که در زمان پرواز با یک هواپیمای بمب افکن «Junkers 88» با مشکل تنظیم کننده ای که در کابین خلبان برای انتقال اکسیژن به خلبانان آلمانی در ارتفاع بالا بکار می رود، روبرو شد.
درس هایی که دکتر برد در حین ارتقای دستگاه یاد گرفت، در نهایت منجر به طراحی دستگاه «Bird Mark 7» شد که انجمن مراقبت های تنفسی آمریکا آن را اولین دستگاه تنفس مصنوعی به منظور استفاده برای بیماران به شدت بدحال نامید.
پس از گذشت چند سال، این دستگاه جایگزین دستگاه های دست و پاگیر ریه مصنوعی شد که در بخش های بیمارستان های آمریکا و سایر کشورها به منظور درمان بیماری فلج اطفال مورد استفاده قرار می گرفت.
ابداع دستگاه «Baby Bird» وی که در سال 1970 معرفی شد، میزان مرگ و میر نوزادان دچار مشکلات تنفسی را به کمتر از 10 درصد رساند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد