انتقاد نیکول کیدمن از تبعیض جنسیتی در هالیوود

نیکول کیدمن با انتقاد از رفتار هالیوود با فعالان زن عرصه سینما اعلام کرد ، هالیوود زمین بازی عادلانه‌ای برای زنان نسبت به مردان نیست.
کد خبر: ۸۱۰۱۰۱

به گزارش مهر و به نقل از گاردین، نیکول کیدمن نیز تبعیض جنسیتی در هالیوود را هدف قرار داده و میگوید صنعت فیلم ارائهکننده یک «زمین بازی عادلانه» برای زنان نیست. این بازیگر استرالیایی برنده جایزه اسکار که در مراسم اهدای جوایز لوسی در لسآنجلس سخن میگفت، از سازمان زنان در فیلم کریستال به خاطر کارهای پیشگامانهاش در زمینه حمایت از بازیگران و فیلمسازان زن تجلیل کرد.

کیدمن که جایزه کریستال را دریافت کرد، در این مراسم گفت: مشخص است که باید فرصتهای بیشتری به وجود بیاوریم؛ زیرا این یک زمین بازی عادلانه نیست. همه ما کار میکنیم پس باید شرایط تغییر کند. ما باید در دست دختران کوچک هم دوربین بگذاریم و کاری کنیم داستانهایشان را تعریف کنند و اعتمادشان را بالا ببریم تا بتوانند احساس قدرت بیشتری کنند.

ایوا دوورنی که فیلم بیوگرافیکی مارتین لوتر کینگ وی یعنی «سلما» نقدهای مثبت بسیاری را دریافت کرد نیز میگوید زنان بااستعداد اغلب توسط صنعت فیلم نادیده گرفته میشوند. او که جایزه کارگردانی دوروتی آرزنر را در همین مراسم دریافت کرد، افزود: هالیوود برای زنان مثل دوستی میماند که فقط گاهی به شما زنگ میزند. هالیوود گاهی در مورد شناسایی و تائید قوه تخیل و استعداد فیلمسازان زن بد عمل میکند. نادیده گرفتن بازیگران زن مسنتر هم مشکل بزرگی است. بنابراین همه ما باید این روند را تصحیح کنیم.

زویی سالدانا، ستاره فیلم آواتار نیز انزجار خود را از کنار گذاشته شدنش توسط برخی استودیوها بعد از بارداریاش بیان کرد و خواستار فراهم شدن حق حمایت از فرزند برای مادران توسط استودیوها شد. او در پیشنمایش فیلم کمدی درام « تا ابد خرس شمال» به یواسایتودی گفت:
باردار شدن من باعث شد دستاندرکاران فیلمهایی که قرار بود در آنها کار کنم، ناگهان مردد شوند. حتی بحثهایی درباره کنار گذاشته شدنم از یکی از پروژهها را نیز شنیدم و با خودم گفتم خدای من! شوخی میکنید؟ یعنی این قدر بد است که دارم زندگیام را میسازم؟ و این مساله با برنامه کاری شما تداخل دارد؟ واقعا؟!

هلن میرن، بازیگر سرشناس بریتانیایی نیز چندی پیش صنعت سینما را برای برخورد جنسیتی با زنان سرزنش کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها