یک منبع بلندپایه امنیتی گفت: عملیاتی که صبح امروز با نام لبیک یا حسین (ع) از دو محور شمال تکریت و جنوب غرب سامرا شروع شده، از 48 ساعت پیش با آتش باری سنگین علیه مواضع داعش همراه بوده است.
وی افزود: مواضع و مقرهای داعش در مناطق اطراف پالایشگاه بیجی، شامل الصینیه، البوجواری و حی 600، از 48 ساعت پیش با آتش سنگین توپخانه و دیگر سلاح های سنگین و نیز توسط جنگنده های نیروی هوایی عراق درهم کوبیده شد.
این منبع امنیتی درباره محور شمالی عملیات لبیک یا حسین گفت: هدف اصلی این عملیات پاکسازی کامل مناطق و نواحی الصینیه، البوجواری و «حی 600» برای خارج کردن پالایشگاه بیجی از تهدید داعش است و تا ساعات آینده خبرهای خوش از آزادی این مناطق را اعلام خواهیم کرد.
وی افزود: در این عملیات نیروهای امنیتی شامل، تیپ های واکنش سریع و زرهی ارتش، نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم و پلیس فدرال و نیروهای مقاومت مردمی (الحشد الشعبی) حضور دارند و هم اکنون نبردهای سنگینی در مناطق شمال تکریت و روستاهای اطراف پالایشگاه بیجی جریان دارد.
منبع یاد شده در خصوص عملیات لبیک یا حسین از محور جنوب غرب سامرا نیز گفت: این عملیات نیز با مشارکت نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی از صبح امروز آغاز شده و هدف آن پاکسازی منطقه و قطع راه های مواصلاتی داعش بین استان های صلاح الدین و الانبار و نیز پیوستن به نیروهای عمل کننده در بخش های شمالی الرمادی برای محاصره کامل این شهر است.
ادامه عملیات در جنوب غرب سامرا، راه های مواصلاتی داعش را میان الرمادی به «حدیثه» در شمال غرب این شهر نیز قطع خواهد کرد.
این منبع امنیتی افزود: آغاز این عملیات نشانه قدرت نیروهای مقاومت مردمی (الحشد الشعبی) و نیروهای امنیتی برای انجام عملیات در چند جبهه در یک زمان مشخص است.
این منبع امنیتی درباره مشارکت نیروهای ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا و حضور جنگنده های این کشور برای پوشش هوایی عملیات، گفت: این عملیات بدون حضور آنان انجام می شود و آنان هیچ نقشی ندارند.
نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی می گویند: هرگاه بدون حضور نیروهای ائتلاف و آمریکایی ها وارد عملیات می شوند، احساس امنیت بیشتری دارند.
احمد الاسدی، سخنگوی نیروهای مقاومت مردمی (الحشد الشعبی) نیز امروز (سه شنبه) آمریکایی ها را متهم کرد که درصدد اراده زدایی از ارتش عراق هستند.
وی اظهارات اخیر اشتون کارتر در خصوص ارتش عراق را تکمیل کننده پازل مسیری دانست که آمریکایی ها آغاز کرده اند.
عراقی ها از حدد 20 روز پیش و زمانی که کنگره آمریکا طرح تجزیه عراق را با عنوان کمک به کردها و سنی ها به عنوان دو کشور به رای گذاشت، نسبت به اهداف و نیت های واشنگتن به شدت بدبین شده اند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: