به گزارش ایسنا، محمدتقی حسنزاده با بیان اینکه پژوهش سنجش و شناسایی نیازها و علایق فراغتی جوانان میان 5000 جوان 15 تا 29 ساله 31 استان از سال 92 تا 94 انجام شده، افزود: هدف اصلی این پژوهش، سنجش نیازها و علایق فراغتی جوانان ایرانی برحسب مکان، زمان و شیوههای مختلف گذران اوقات فراغت است.
رئیس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: تمایل به گذران اوقات فراغت در محیطهای سربسته میان زنان، فراوانی بیشتری دارد و این تمایل آنان به خاطر کمبود امکانات مخصوص زنان در خارج از منزل است.
وی ادامه داد: به طورکلی علایق و نیازهای جوانان برای گذران اوقات فراغت بین 3 قشر پایین، متوسط و بالای جامعه تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد. جوانان از وضع گذران اوقات فراغت راضی نیستند و تفاوتی بین رضایتمندی زنان و مردان وجود ندارد.رئیس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: بین شیوه گذران اوقات فراغت اختلافهایی وجود دارد که مهمترین آن نبود وقت و فرصت لازم است. گروه مرجع جوانان برای گذر اوقات فراغت، دوستان و والدین هستند و پیوند محکمی میان آنها وجود دارد. شیوههای نابهنجار اوقات فراغت مانند بیبرنامگی در گذران این اوقات و روشهای دستوری برای این کار، یکی از مشکلات شیوه گذران اوقات فراغت است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد