به گزارش جامجم، هفته گذشته دختر جوانی با حضور در پلیس فتای استان البرز از مردی به اتهام سرقت پول هایش شکایت کرد و گفت: در یک وبلاگ دوست یابی با پسر جوانی آشنا شدم که خودش را مهندس معرفی کرد. در ادامه او به من ابراز علاقه کرد و مدعی شد قصد ازدواج با من را دارد و بزودی به خواستگاریام میآید. او برای جلب اعتمادم خواست با مادرش تلفنی حرف بزنم و ارتباط دوستانهای میان من و مادر شوهر آیندهام شکل گرفت.
وی ادامه داد: چند روز مانده به مراسم خواستگاری، مرد جوان با من تماس گرفت و مدعی شد که دچار مشکلات مالی شده و نمیتواند به خواستگاریام بیاید و باید مدتی منتظر بمانم تا شرایط کاریاش بهتر شود . با توجه به علاقهای که میان ما شکل گرفته بود، تصمیم گرفتم به وی کمک کنم بنابراین طلاهایم را که 20 میلیون تومان ارزش داشت، فروختم و پول آن را به وی دادم تا او بتواند مقدمات خواستگاری را فراهم کند. اما بعد از آخرین ملاقاتمان او گوشی تلفن همراهش را خاموش کرد و ناپدید شد. با فرار وی متوجه شدم او و مادرش کلاهبردار بوده و فریبم دادهاند.
همزمان با شروع تحقیقات و چهرهنگاری رایانهای از متهم فراری، دو روز پیش ماموران به سرنخهایی از هویت وی دست یافته و او را دستگیر کردند.
متهم با انتقال به پلیس فتای استان البرز بازجویی شد و اعتراف کرد: با تشکیل وبلاگهای دوستیابی و استفاده از فضای مجازی واتس آپ و وایبر دختران جوان را فریب داده و با همدستی مادرم که تلفنی با دختران جوان حرف میزد و اعتمادشان را جلب میکرد، دست به کلاهبرداری از دختران جوان میزدیم.
سرهنگ یزدان نیکنام، رئیس پلس فتای استان البرز در این باره به جامجم گفت: با اعتراف متهم، مادرش هم تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دستگیر شد. او نیز به همدستی با پسرش اعتراف کرد. متهمان با قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی از آنها برای مشخص شدن دیگر جرایمشان ادامه دارد.
هشدار به جوانان
اغفال دختران و سوءاستفادههای مالی از آنها یکی از ترفندهای تبهکارانی است که در قالب خواستگاران عاشق پیشه و صادق، پا به زندگی دختران جوان و خانواده آنها میگذارند. این افراد سودجو برای رسیدن به اهداف پلیدشان با جلب اعتماد طرف مقابل و ابراز احساسات و مسائل عاطفی به زندگی فرد مورد نظر نفوذ میکنند. اما دختران جوان باید هوشیار باشند و به هر فردی اعتماد نکنند.
مهمترین نکته هم این است که باید والدین خود را در جریان خواستگاران بویژه خواستگاران اینترنتی قرار داده و از آنها بخواهند درباره فرد مورد نظر تحقیق کنند و فقط به صرف داشتن ظاهری موجه و وضع مالی خوب به خواستگاران اعتماد نکنند.
این افراد اغلب دختران پولدار یا آنهایی را که سنشان بالارفته و تصور میکنند دیگر موقعیتی برای ازدواج ندارند بیشتر هدف قرار داده و براحتی فریبشان میدهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: