قدرتالله قنبریان در گفتوگو با ایسنا افزود: شستوشوی اموات مساله حساسی است و پیچیدگیهای خاص خود را دارد؛ البته مراجع نسبت به شستوشوی مکانیزه نظر مساعد دارند، اما دستگاه فعلی مکانیزه ایرادهایی دارد که به محض حل مشکلات، این دستگاهها به صورت انبوه در تمامی آرامستانها به کار گرفته میشود.
وی درباره کمبود ظرفیت آرامستانها بویژه در کلانشهرها توضیح داد: برای تهران در چند منطقه از جمله غرب و منطقه صالحآباد زمینهایی در نظر گرفته شده؛ البته هنوز به صورت نهایی انتخاب نشده است؛ در مشهد مقدس نیز علاوه بر بهشت رضا، بهشت رضوان نیز در حال آمادهسازی است؛ در قم هم 500 هکتار زمین خریداری شده است و در حال تعریض آرامستان این شهر هستند. در کرج نیز بهشت علی(ع) در حال آمادهسازی است و در پایان سال 94 این آرامستان افتتاح میشود.
مدیرعامل اتحادیه سازمانهای آرامستانهای کشور تاکید کرد: به دلیل جلوگیری از آلایندگیهای مختلف مقرر شده تا همه آرامستانهای کشور به بیرون از محدوده شهری منتقل شود. در حقیقت باید 10 تا 15 کیلومتر خارج از محدوده شهری باشد که در ایجاد آرامستانهای جدید این موضوع مدنظر قرار میگیرد.
قنبریان درباره وضع معیشتی کارکنان آرامستانهای کشور نیز عنوان کرد: از طریق مجلس شورای اسلامی و وزارت رفاه پیگیر هستیم که بتوانیم بحث مشاغل سخت و زیانآور را برای تمامی کارکنان آرامستانها تعمیم دهیم. اکنون نیز منتظر پاسخ هستیم که اگر این موضوع پذیرفته شود، گام موثری در ارتقای شغلی همه کارکنان آرامستانها برداشته میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد