دکتر بابک فغفوریان، با بیان اینکه گاهی کودکان بر اثر برخی بیماریها مانند بیماریهای کلیوی و غدد ممکن است دچار پرفشاری خون شوند، اظهار کرد: میزان بالا بودن فشارخون بر اثر عددی که فشارخون نشان میدهد، مشخص میشود؛ به طوریکه عدد بالای 14 روی 9 را فشار خون بالا میگوییم که عدد اول را حداکثر و عدد بعدی را حداقل مینامیم. البته اندازهگیری فشارخون در کودکان بر اساس صدک است که صدک بالای 90 را فشارخون بالا میگوییم.
فغفوریان تصریح کرد: میزان ابتلای زنان و مردان به فشارخون بالا یکسان است البته زنان پس از دوران یائسگی بیشتر به فشارخون بالا دچار میشوند.
فغفوریان تاکید کرد: برای تشخیص بیماری فشارخون بالا حتما باید فشارخون افراد در دفعات متعدد گرفته شود و تنها با یک بار به طور قطع نمیتوان تشخیص بیماری پرفشاری خون را برای فرد داد.
این متخصص قلب و عروق توصیه کرد: تغییر و بهبود سبک زندگی به کنترل فشار خون در افراد بسیار کمک می کند. ورزش و تحرک بدنی نیز تاثیر شگرفی در بهبود فشارخون دارد.
وی همچنین به افراد دارای فشارخون بالا تاکید کرد: نمک اضافی را از سر سفره خود حذف کنند و هرگز خودسرانه مصرف داروهای کنترل فشار خون را قطع نکنند. ( ایسنا )
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد