مرغ‌های پیر همچنان خمیر مرغ می‌شوند

رئیس‌ هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار گفت: بعد از ممنوعیت تولید خمیرمرغ توسط وزارت‌ بهداشت باز هم این محصول تولید می‌شود زیرا واسطه‌ها مرغ‌های چربی‌دار را خریداری و پس از ذبح غیرمجاز به مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی منتقل می‌‌کنند.
کد خبر: ۷۹۱۳۳۲

ناصر نبی‌پور شیری در گفت‌و‌گو با فارس، در مورد سرانجام مرغ‌های چربی‌دار پیر بعد از ممنوعیت تولید خمیر مرغ از سوی وزارت بهداشت، افزود: قبل از ممنوعیت تولید خمیر مرغ ماهانه حدود دو میلیون قطعه مرغ تخمگذار چربی‌دار (پیر، حدود 80 هفته) زیر نظر سازمان دامپزشکی کشتار و برای تبدیل به خمیر مرغ راهی مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس می‌شد. وی در پاسخ به این پرسش که از زمان ممنوعیت تولید خمیر مرغ که حدود هشت ماه می‌گذرد، مرغ‌های چربی‌دار (پیر) چه می‌شود، گفت: بخشی از آن به صورت غیرمجاز کشتار و توسط مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی خریداری شده و به مصرف می‌رسد. این مقام صنفی خاطرنشان کرد: با توجه به موردپسند بودن مصرف مرغ چربی‌دار اکنون بخشی از این مرغ‌ها به صورت زنده به هرمزگان، سیستان و بلوچستان و لرستان منتقل می‌شود و در آنجا به مصرف خوراکی می‌رسد. وی تصریح کرد: برخی کشورهای آفریقایی و افغانستان به علت پایین بودن قیمت مرغ چربی‌دار مصرف‌کننده این نوع مرغ هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها