ناصر نبیپور شیری در گفتوگو با فارس، در مورد سرانجام مرغهای چربیدار پیر بعد از ممنوعیت تولید خمیر مرغ از سوی وزارت بهداشت، افزود: قبل از ممنوعیت تولید خمیر مرغ ماهانه حدود دو میلیون قطعه مرغ تخمگذار چربیدار (پیر، حدود 80 هفته) زیر نظر سازمان دامپزشکی کشتار و برای تبدیل به خمیر مرغ راهی مراکز تولید فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس میشد. وی در پاسخ به این پرسش که از زمان ممنوعیت تولید خمیر مرغ که حدود هشت ماه میگذرد، مرغهای چربیدار (پیر) چه میشود، گفت: بخشی از آن به صورت غیرمجاز کشتار و توسط مراکز تولید فرآوردههای گوشتی خریداری شده و به مصرف میرسد. این مقام صنفی خاطرنشان کرد: با توجه به موردپسند بودن مصرف مرغ چربیدار اکنون بخشی از این مرغها به صورت زنده به هرمزگان، سیستان و بلوچستان و لرستان منتقل میشود و در آنجا به مصرف خوراکی میرسد. وی تصریح کرد: برخی کشورهای آفریقایی و افغانستان به علت پایین بودن قیمت مرغ چربیدار مصرفکننده این نوع مرغ هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد