jamejamnashriyat
کد خبر: ۷۹۱۳۳۲   ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴  |  ۰۰:۰۱

رئیس‌ هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار گفت: بعد از ممنوعیت تولید خمیرمرغ توسط وزارت‌ بهداشت باز هم این محصول تولید می‌شود زیرا واسطه‌ها مرغ‌های چربی‌دار را خریداری و پس از ذبح غیرمجاز به مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی منتقل می‌‌کنند.

ناصر نبی‌پور شیری در گفت‌و‌گو با فارس، در مورد سرانجام مرغ‌های چربی‌دار پیر بعد از ممنوعیت تولید خمیر مرغ از سوی وزارت بهداشت، افزود: قبل از ممنوعیت تولید خمیر مرغ ماهانه حدود دو میلیون قطعه مرغ تخمگذار چربی‌دار (پیر، حدود 80 هفته) زیر نظر سازمان دامپزشکی کشتار و برای تبدیل به خمیر مرغ راهی مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس می‌شد. وی در پاسخ به این پرسش که از زمان ممنوعیت تولید خمیر مرغ که حدود هشت ماه می‌گذرد، مرغ‌های چربی‌دار (پیر) چه می‌شود، گفت: بخشی از آن به صورت غیرمجاز کشتار و توسط مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی خریداری شده و به مصرف می‌رسد. این مقام صنفی خاطرنشان کرد: با توجه به موردپسند بودن مصرف مرغ چربی‌دار اکنون بخشی از این مرغ‌ها به صورت زنده به هرمزگان، سیستان و بلوچستان و لرستان منتقل می‌شود و در آنجا به مصرف خوراکی می‌رسد. وی تصریح کرد: برخی کشورهای آفریقایی و افغانستان به علت پایین بودن قیمت مرغ چربی‌دار مصرف‌کننده این نوع مرغ هستند.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
قرارگاه آگاهی و امید

قرارگاه آگاهی و امید

موضوع ترویج، تبلیغ و پراكندن امید، موضوعی است كه رهبر معظم انقلاب در برهه‌های مختلف زمانی به آن تاكید كردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها