روزبه کردونی گفت: بر اساس یکی از این تحقیقات از هر پنج مورد طلاق در آمریکا، فیس بوک عامل یک طلاق بوده است. در انگلستان نیز مشابه چنین آماری در پی تحقیقات گزارش شده است. در سال 2010 نیز یک پیمایش در آمریکا انجام شده است که اعلام میکند از هر پنج وکیل که پیگیر امور طلاق است، چهار نفر شواهدی را در دست داشتهاند که نشان میداده شمار طلاق به دنبال استفاده از فیس بوک افزایش یافته است.
وی افزود: آنچه مسلم است این است که فیس بوک و سایر شبکههای اجتماعی بر روی کیفیت رابطه زناشویی اثر میگذارند لذا باید محافل دانشگاهی و محققان به صورت علمی این تاثیرات را بررسی کنند.
کردونی درباره وضعیت ایران و تاثیر شبکههای اجتماعی بر زندگی زوجهای ایرانی گفت: از یکسو شمار کاربران اینترنتی ایران طی هشت سال اخیر پنج برابر شده است و از هفت میلیون نفر در سال 1384 به 36 میلیون نفر در سال 1392 رسیده است و از سوی دیگر نسبت طلاق به ازدواج هم در همین بازه زمانی از 10 درصد به 18 درصد رسیده است. با این وصف می توان این سوال را مطرح کرد که آیا افزایش کاربران اینترنتی و فعالین شبکههای اجتماعی بر افزایش طلاق تاییر داشته است یا خیر؟
وی افزود: البته طلاق یک مسئله پیچیده و چندبعدی است و نباید رویکرد تقلیل گرایانه به آن داشت و تنها از یک منظر به آن نگریست، اما می توان این نکته را بیان کرد که در کنار سایر مسائل موثر بر طلاق باید مقوله شبکههای اجتماعی را هم در نظر گرفت.
کردونی درباره اقدامات آسیب شناسانه انجام شده در این خصوص گفت: گروه «فضای مجازی و آسیبهای نوپدید» در دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارتخانه فعال شده است و با تاکید وزیر رفاه یکی از سیاستهای این دفتر ایجاد یک گفتوگوی اجتماعی و همفکری با صاحبنظران و دانشگاهیان برای کاهش آسیب های اجتماعی مرتبط با شبکه های اجتماعی است.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: