دکتر مسعود مهرپور، دبیر این کنگره با اعلام خبر فوق گفت: هدف نهایی از تشکیل این کنگره، ارتقا کیفیت درمان و سلامت بیماران از یک سو و آشنایی جامعه با علایم سکته مغزی به منظور ارجاع به موقع بیمار به مراکز درمانی و اقدام به موقع درمانی از سوی کادر پزشکی است.
وی با اشاره به اینکه درمان سکته مغزی در طی یک دهه اخیر دچارتحول أساسی شده است، ولی این تغییر در کشور ما هنوز محسوس نیست، یاد آور شد: هر چند علل متعددی در محقق نشدن این تغییر دخیل هستند، ولی شاید مهمترین عامل، فقدان آگاهی جامعه از امکان درمان به شرط ارجاع سریع بیماران به مراکز درمانی است.
دکتر مهرپور تصریح کرد: از آنجا که درمان سکته مغزی نیاز به همکاری میان تخصصی گروه های درمانی مختلف شامل نورولوژی، اورژانس، رادیولوژی، جراحی اعصاب، طب فیزیکی و قلب داشته، هماهنگی و همکاری تیمی بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: در این کنگره در نظر است، یافته های جدید علمی درمانی و راه های جدید بازتوانی این حوزه به
متخصصان این رشته ارایه شود. همچنین از اهداف دیگر این کنگره، معرفی سکته مغزی به عنوان یک بیماری قابل درمان بوده که راه درمان آن همان ارجاع به موقع بیمار به مراکز درمانی است.
دبیر هفتمین کنگره سراسری سکته مغزی یادآور شد: "پیشگیری اولیه" مبنی بر ارایه راه های جلوگیری از سکته، "درمان حاد" در زمینه اقدامات سریع درمانی با هدف کاهش آسیب به بیمار، "پیشگیری ثانویه" با هدف بهبود افراد دچار سکته و "پیشگیری در مرحله سوم" به منظور راه های جلوگیری از ابتلا به سکته های بعدی در افراد دچار سکته از محور های این کنگره دو روزه را تشکیل می دهد.
وی اضافه کرد: این کنگره از سوی انجمن استروک ایران، انجمن متخصصان مغز و اعصاب ایران، انجمن علوم اعصاب ایران، دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز تحقیقات علوم اعصاب برگزار می شود.
به گفته دکتر مهرپور در این کنگره علاوه بر سخنرانی استادان برجسته پیرامون موضوعات فوق، کارگاه های آموزشی نیز برگزار خواهد شد.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتی http://www.iranianstrokecongress.com/fa مراجعه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت