به گزارش روابط عمومی صداوسیما، سید تقی سهرابی درباره سخنانی که این روزها برخی مقامات در خصوص کمتوجهی صداوسیما به عملکرد دولت بیان میکنند، گفت: بر اساس آمار و مستندات موجود از آغاز فعالیت دولت یازدهم تاکنون بخش عمدهای از برنامههای صداوسیما در شبکههای مختلف ملی، استانی و حتی بینالمللی به اهداف، برنامهها، اقدامات و عملکرد دولت یازدهم اختصاص داشته و دارد.
وی افزود: در جمعبندی اولیه، فقط از اول مرداد 1392 تا اول خرداد 1393، مسئولان قوه مجریه 200هزار و 989 دقیقه از ظرفیت مراکز استانهای صداوسیما برای بیان عملکرد خود استفاده کردهاند. در همین مقطع زمانی رادیو به مدت 7542 دقیقه در اختیار مدیران دولت یازدهم بوده است. از سوی دیگر، 75 برنامه گفتوگومحور در بخش گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو به صورت کامل در اختیار اعضای دولت بوده و در مجموع طی مدت یادشده بیش از 4000 ساعت از وقت صداوسیما به عملکرد دولت اختصاص داشته است.
سهرابی تصریح کرد: اگر حضور مستمر مسئولان دولتی در برنامههای صداوسیما از خرداد تا پایان آذر 1393 را به این آمار اضافه کنیم، این آمار به حدود 6000 ساعت میرسد که قابل توجه و تأمل بوده و ادعای محکمی است بر اینکه صداوسیما در ساعات زیادی دراختیار مدیران دولتی بوده است. وی افزود: این مقدار پوشش فعالیتهای دولت بیش از عرف رسانه است و انتظار بیش از این یک خواسته غیرملی و با اهداف سیاسی ارزیابی میشود.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، هفته گذشته محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت گفت: ما باید با صدا و سیما در تعامل باشیم و مطالب آنها را بشنویم و توقعات و انتظارات دولت را برای آنها اعلام کنیم. وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در برخی موارد صدا و سیما این فرصت را فراهم میکند تا دولت بتواند نظرات خود را بیان کند، ولی در برخی موارد باید تجدید نظر کند.
نوبخت افزود: در صدا و سیما نیروهای بسیار فهیم و باشخصیت و علاقهمند به کشور وجود دارد ولی اینکه برخی بخشها بخواهند مطالب غیرواقعی و غیراخلاقی نشان دهند، درست نیست. رئیسجمهور هفته گذشته در مراسم انتخاب برترینهای بخش کشاورزی از رسانه ملی انتقاد کرده و گفته بود که صدا و سیما از همه ظرفیتهای این رسانه برای نقد دولت استفاده میکند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد