محمدعلی صادقی پور بعد از ظهر شنبه در نشست خبری کارزار رسانه ای مبارزه با مصرف شیشه که قرار است از ۱۱ دیماه در یزد آغاز شود، اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود، مصرف مواد مخدر سنتی در جامعه زنان بسیار کمتر از مردان است و بین ۱.۵ تا سه درصد کل افراد معتاد به موادمخدر سنتی را تشکیل می دهد در حالی که در زمینه شیشه اینگونه نیست.
وی افزود: متاسفانه آمار زنان در مصرف شیشه بالاتر از مردان است که البته بخشی از این مصارف به دنبال یک بار مصرف ناآگاهانه رخ داده است.
صادقی پور با اشاره به مشکلاتی که در برخی آرایشگاه ها یا حتی عطاری ها در این زمینه وجود دارد، گفت: زنان به دلیل میل بیشتر به لاغری، زیبایی و ... بیشتر در معرض خطر قرار دارند و بسیاری از آنها گرفتار باورهای غلط در مورد شیشه شده اند.
معاون پیشگیری بهزیستی استان یزد افزود: بیشترین باور غلط در مورد مصرف شیشه در سنین زیر ۲۰ است و به همین دلیل است که آینده خطرناکی در مورد شیشه در جامعه می بینیم.
وی گفت: آمار مراجعان به مراکز و کلینیک های ترک اعتیاد در استان یزد که معتاد به شیشه شده اند، امسال نسبت به سال گذشته افزایش سه برابری داشته است و این یک زنگ خطر جدی است.
صادقی پور افزود: تا ۱۵ سال پیش، برخی خانواده ها و افراد لاابالی درگیر مصرف شیشه بودند اما متاسفانه امروز مصرف شیشه در میان گروه ها و طبقات مختلف جامعه اعم از تحصیلکرده، ثروتمند، دارای جایگاه اجتماعی بالا، مذهبی و... دیده می شود و فرزندان این خانواده ها در معرض آسیب قرار گرفته اند.
وی گفت: باید یک تفکر جدید در مورد مصرف شیشه ایجاد شود و تبعات مصرف شیشه باید در قالب شعارهای ساده که برای همه مردم مفهوم باشد، بازگو شود.
معاون پیشگیری بهزیستی استان یزد اظهار امیدواری کرد این کارزار رسانه ای بتواند مشکل گشای باورهای غلط در زمینه استفاده از ماده مخدر شیشه در جامعه باشد.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد