سرهنگ فریدون رهبریان گفت: آنالیز آمارهای عملکرد معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس ناجا از ابتدای سال جاری تاکنون نشان میدهد که در حوزه جعل مدارک بانکی اوراق بهادار، جعل اسناد و مدارک شناسایی و جعل اسناد مالکیت به ترتیب با 23، 27 و 19 درصد از کل جرائم مربوط به حوزه جعل، در صدر قرار دارند و پس از آن نیز جرائمی مربوط به قرارداد قولنامهای، مدارک تحصیلی و آموزشی، جعل علائم صنعتی و تجاری (لوگو) و ... در رتبههای دیگر قرار دارد.
وی با اشاره به جرائم حوزه کلاهبرداری، افزود: در حوزه کلاهبرداری شایعترین جرم مربوط به کلاهبرداریهای تلفنی است که سهم 28 درصدی را در حوزه کلاهبرداری به خود اختصاص داده است.
این مقام انتظامی افزود: فروش مال غیر و کلاهبرداری از طریق امور بازرگانی و تجاری نیز به ترتیب با سهمی 27 و 15 درصدی در مجموع جرائم کلاهبرداری در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
به گفته معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا، کلاهبرداری از طریق فروش اقساطی و لیزینگی، امور اداری، کاریابی و استخدام و رمالی و فالگیری در رتبههای بعدی قرار دارند.
سرهنگ رهبریان در تشریح وضعیت عملکرد معاونت جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی از ابتدای سال جاری تاکنون نیز گفت:برابر آخرین آمارهای ما مشخص شد که در حوزه جعل و کلاهبرداری شاهد افزایش 15 درصدی وقوع جرم نسبت به مدت مشابه سال قبل بودهایم همچنین در حوزه کشف نیز توان پلیس افزایشی 18 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت