به گزارش جام جم آنلاین حجتالاسلام احمد حسین شریفی مبلغ دینی در برنامه شب آسمانی گفت: معنویت در حقیقت به معنای احساس تعلق به یک امر قدسی است و همه دیدگاهها به جز مارکسیستها، ماتریالیستها و پوزیتیویستها که از دل آن ها نیز اومانیست به وجود آمده به این موضوع اعتقاد دارند. در حقیقت همه دیدگاه ها جز موارد ذکر شده به این موضوع اعتقاد دارند که نیاز به معنویت و هدایت الهی، نیازی فطری و ضروری است.
وی ادامه داد: نیاز به معنویت از طریق استدلالهای عقلی کاملاً اثبات شده است اما غربیها تجربه خوبی از دین ندارند . البته به اعتقاد ما دینی که به آنها ارائه میشد انحرافی نبود بلکه جعلی بود. این دین نمیتوانست نیازهای بشر را پاسخ دهد و دلایل متعددی نیز داشت، محدودیتهایی که اربابان کلیسا ایجاد میکردند و شبهات علمی و معرفتی که توسط آنها پاسخ داده نمیشد از جمله این دلایل بود.
شریفی اظهار داشت: یکی از حرفهایی که رؤسای کلیسا مطرح می کردند این بود که ایمان میآورم چون نامعقول است مسلماً هیچ انسان عاقلی این موضوع را نمیتوانست بپذیرد که به چیزی ایمان داشته باشد که ضد عقل است.
عضو مؤسسه پژوهشی امام خمینی(ره) تصریح کرد: به یاد دارم که یکی از فیلسوفان مشهور دینی غرب به ایران سفری داشت و در این سفر نیز به مؤسسه پژوهشی امام خمینی نیز آمده بود، یکی از دوستان از ایشان پرسید که نظر شما درباره قرآن چیست و ایشان جواب داد از وقتی به ایران آمدهام علاقه مند شدهام که قرآن را مطالعه کنم، در حقیقت یک فیلسوف مشهور غرب آن هم فیلسوف دینی تا آن زمان قرآن را مطالعه نکرده بود.
وی افزود: البته در حال حاضر سیل عظیم اندیشمندان به سمت اسلام گرایش پیدا میکنند. از سایتهای علمی و پژوهشی آمارهایی در دست است که نشان میدهد در کل در دنیای غرب تمایل به اسلام بسیار زیاد شده است. این آمار نشان میدهد که سی سال پیش 300 تا 400 هزار نفر در آمریکا به اسلام گرایش داشتند اما اکنون آمار مسلمانان در آمریکا بیش از 6 میلیون نفر است در حقیقت جمعیت مسلمانان 20 برابر شده است و این در حالی است که جمعیت مردم، چنین افزایشی را نداشته است.
احمد حسین شریفی خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین لایههای هویت هر بشر و انسانی لایه نگرشی و بینشی او است در حقیقت وی هر طور که اعتقاد دارد به جهان نگاه میکند.
وی اضافه کرد: پیامبر(ص) در جامعهای مبعوث شدند که پر از نیازهای اخلاقی، اقتصادی و امنیتی بود، اما ایشان نوع نگاه و نگرش انسانها را مورد هدف قرار داد و اولین چیزی را که مطرح کرد قولوا لا اله الا الله، تفلحوا بود، زیرا مسلماً اگر نگاه عوض شود گرایشها و کنشها نیز تغییر میکند. وقتی معنویت اصیل و دین حقیقی به انسان داده شود مسلماً همه نگرشهای او نیز تفاوت خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم