رحیم میدانی با بیان اینکه یک چهارم آب شرب کشور در تهران مصرف میشود، بر لزوم تقویت زیرساخت های کنترل کیفیت آب در کشور تاکید کرد.
وی افزود: رودخانه هایی مانند کارون که آب آن در سال های دور قابل شرب بود، هم اکنون به زهکش فاضلاب های منطقه تبدیل شده که در پایین دست آن حتی با تصفیه هم نمیشود از آن استفاده کرد.
میدانی گفت: باید مبانی و زیرساخت های کنترل کیفیت آب در کشور تقویت شود و کانون های آلودگی را در اطراف منابع آب کشور ساماندهی کنیم.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان اینکه تلاش ما بر این است که آلایندههای زیست محیطی در آب های جاری را برطرف کنیم، افزود: بخش اساسی مشکل، برطرف کردن آلودگیهایی است که با سهل انگاری و برخورد غیرمسئولانه انسان ها همچون فاضلاب های صنعتی و سموم کشاورزی وارد طبیعت شده و منابع آب را آلوده میکند.
این مقام مسئول در وزارت نیرو افزود: اقدام برای بهبود روش های کنترل کیفیت در بخش آب کشور در برنامه های گذشته و برنامه ششم توسعه اقتصادی در اولویت قرار داشته و دارد و بخش آب و آبفا از نظر تجهیزات آزمایشگاهی، جمع آوری اطلاعات، تخصیص منابع مالی و پرورش نیروی انسانی به تحول نیاز دارد.
معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه هم اکنون در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاسیس آزمایشگاه های مرجع در مراکز استان ها، اقدام های ارزشمندی در این زمینه انجام شده است، افزود: کیفیت آب خط قرمز ماست و نباید از حد تعریف شده خارج شود.
میدانی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه موضوع آب به عنوان یک موضوع «خاص» دیده شده است، گفت: این نظر مستقیم حاکمیت است که آب در این برنامه مورد توجه ویژه قرار گیرد و با این کار تمام ارگان های کشور در سه قوه و همچنین نهادهای اجرایی و مردمی آب را در کانون توجه خود قرار خواهند داد.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا افزود: شاید در برنامه ششم هم نتوانیم بحث اقتصاد آب را به نقطه مطلوب برسانیم اما میتوانیم فعالیت ها و برنامه های تعریف شده را که به یقین سازه ای نخواهد بود، به صورت زیربنایی، آینده نگرانه و فارغ از نگاه مقطعی به سرانجام برسانیم.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
البته این بی كفایتی و بی مسئولیتی برخی مسئولین استان خودمون رو میرسونه...