محمد کاوه در کمیسیون گردشگری و سرمایهگذاری اظهار کرد: استان اصفهان، شیراز، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی در کشور جزو استانهای گردشگرپذیر است.
وی با بیان اینکه تاکنون برای معرفی ظرفیتهای استان مازندران اقدام اساسی صورت نگرفته است، گفت: متاسفانه با وجود تمام ظرفیتها، استان مازندران نتوانسته به جایگاه اصلی خود دست پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه مازندران ظرفیتهای ویژهای در زمینه گردشگری، طبیعتگردی و درمانهای سنتی دارد، بیان کرد: آثار تاریخی پیش از اسلام در شهرهای ساری و آمل وجود دارد که گردشگران بینالمللی نسبت به این مکانها آگاهی زیادی ندارند.
وی به مذاکرات بین سازمان کمیسیون گردشگری، رئیس اتاق بازرگانی و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زمینه توسعه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: براساس توافقهای صورت گرفته بین سه سازمان باید اطلاعات در زمینه مناطق گردشگری استان جمعآوری شود تا براساس آن برنامهریزیهای لازم صورت گیرد.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی با اشاره تخصیص بودجه دولت برای توسعه و رونق بخش گردشگری تاکید کرد: بخشی از این بودجه باید برای تهیه نقشه راه گردشگری تخصیص پیدا کند.
وی گردشگری سلامت را یکی از راهکارهای رسیدن به رشد و توسعه گردشگری دانست و گفت: در گذشته استان مازندران در حوزههای مختلف در نقطه صفر قرار داشته است که امروز با برگزاری اجلاسیه نسبت به گذشته رشد پیدا کرده است.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی با تاکید بر اینکه سرمایهگذاران خارجی برای سرمایهگذاری در ایران راغب هستند، گفت: موقعیت ایران در منطقه بسیار ویژه است که میتوان با برنامهریزی و ترسیم نقشه راه از این فرصت استفاده کرد. (مهر)
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: